Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 monikamonikamonikamonika

pieprzyk wycinany chirurgicznie mial ktos?

Polecane posty

ostatnio jak bylam u gina, zauwazyl ze mam ciemny pieprzyk na posladku ktory moze byc niebezpieczny, bylam dzis u dermatologa powiedzial ze to nic groznego, ale ja jednak dla bezpieczenstwa wolalabym wyciac, dermatolog powiedzial ze nie mozna laserowo bo jest za ciemny, tylko chirurgicznie. Czy ktos mial usuwany chirurgicznie piperzyk? ile sie to goi i czy zostaje blizna?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przygarnijkropka6000
Ja mia艂am ;) na plecach. Zabieg trwa艂 okolo 30 minut. Dosta艂am znieczulenie punktowe. Przez 2tyg mia艂am szwy. Blizna jest aczkolwiek z czasem staje si臋 coraz jasniejsza i zanika. :) goi sie bez problemow ;)

Udost臋pnij ten post

a zroilas na nfz? czy placilas? jezelit o drugie to ile?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przygarnijkropka6000
Placilam, 50 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
200, albo 300 z艂otych, a nawet wi臋cej, czasem mniej trzeba zap艂aci膰 za jeden pieprzyk. Ale cz臋sto jest tak, 偶e jak usuwa si臋 wi臋ksz膮 ilo艣膰 to jest taniej. Np. za usuni臋cie 3 pieprzyk贸w jest cena 500 z艂, albo tak, 偶e pierwszy pieprzyk kosztuje 400 z艂, a ka偶dy kolejny kosztuje 80 z艂. Zale偶y gdzie idziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
50 z艂 razem z badaniem czy to czerniak czy bez badania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej poszuka膰, bo za 100 z艂 znajdzie si臋 kogo艣, ale 50 z艂 to jeszcze nie spotka艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am usuwany jak poprzedniczka na plecach i kiedy艣 na szyi. Nie boli w og贸le, dostaje si臋 nieczulenie. U mnie sam zabieg trwa艂 z 20min. Zap艂aci艂am ok 180z艂 za sztuk臋 ;-). Szwy ok 2tyg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja dosta艂am skierowanie do chirurga usun膮艂 posz艂o do badania histopatologicznego na nfz a na twarzy ma艂y laserowo, to p艂aci艂am w prywatnym gabinecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KalinaMalina
Ja mia艂am usuwanych kilka pieprzyk贸w i jedn膮 du偶膮 myszk臋. Wszystko zlokalizowane w r贸偶nych cz臋艣ciach cia艂a. Nie zap艂aci艂am ani z艂ot贸wki. Wszystko na NFZ. Po pieprzykach nie ma praktycznie 艣ladu. Po myszce jest, ale by艂a do艣膰 du偶a i w dziwnym miejscu, wi臋c z dwojga z艂ego wola艂am blizn臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monikamonikamonikamonikamonika
boje sie blizny, no i nie wiem czy usuwac w koncu czy nie skoro dermatolog po ogledzinach stwierdzil ze to nic takiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
usu艅 bo od pasa w d贸艂 sie bardzo czesto uz艂osliwiaja, ja tez zamierzam usunac kilka lub kilkanascie pieprzyk贸w ale na NFZ

Udost臋pnij ten post