Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniellaczua

USUNĘŁAM

Polecane posty

Gość Daniellaczua

Usunełam ciąże 2 tyg temu. Tak gadacie o tym jakie to życie zmarnowane, że wyrzuty sumienia do końca życia. A tak naprawdę nikt kto nie przeżył aborcji nie powinien sie wypowiadać. Usunęłam ciąże i jest mi z tym super :)

Gość gość
no i z czego sie cieszysz kobieto?? nie wiesz co to jest antykoncepcja tumanie??

Gość gość
ehhh znów te prowo... nie macie ciekawszych tematów do zakładania?

Gość gość
Ja też ;-) a jak usunelas? Ja farmakologicznie. 4 tygodnie temu.

Gość Daniellaczua
Wiem, ale tabletki antykoncepcyjne dają koło 90-kilku procent szans. Ja byłam w tych kilku procent wpadki. I stało sie. A wszystko regularnie brałam. To nie moja wina

Gość gość
tak ci super, że aż temat zakładasz, sorki ale nikogo nie obchodzisz i szkoda, że w XXI wieku nie wiesz co to antykoncepcja matolico

Gość Daniellaczua
Gościu w komentarzu po moim przeczytaj może co napisałam. Tabletki regularnie brałam. A co do metody, bo padło takie pytanie, to próżniową

Gość gość
też usunęłam. na początku byłam szczęśliwa, ale... teraz trzymam zdjęcie usg mojego maleństwa, które się nigdy nie urodzi i zerkam na nie co jakiś czas. i żałuję. tym bardziej, że ostatnio próbowałam zajść w ciążę i się nie udaje.

Gość gość
Autorko może nie zauważyłaś albo się pomyliłaś, ale to jest forum o temacie "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci", a nie "dzieciobójstwo, morderstwo, zabijanie"

Gość gość
to po co sie bzykasz idiotko? jak nie potrafisz wziasc odpowiedzialnosci na to co sie potem stanie?? najlepiej usunąc niczemu winne dziecko, żal miec taką matkę kretynkę, choc na mysl przychodza mi jeszcze gorsze slowa!!!!

Gość Daniellaczua
Zawsze możesz adoptować :) nie przejmuj się. Lepsze wyczekane dziecko niż takie nie w pore

Gość gość
tez usunełam pół roku temu i nie załuje, zrobiłam to co musiałam zrobic

Gość gość
nie to na pewno jakies prowo, nie wierze ze mozna byc az tak zlym czlowiekiem :((

Gość gość
"zawsze możesz adoptować" ale mi pociecha

Gość Daniellaczua
Pisze się ''wziąć'', a nie ''wziąść'' drogi gościu. Żal to mieć taką niewykształconą matkę, która nawet poprawnie sklecić zdania nie potrafi.

Gość gość
Takie nie w pore ?? Wiesz ile się urodziło takich dzieci, sama jestem w ciąży, może i trochę nie w pore jak Ty to ujęłaś (8mc) ale skoro uprawiałam seks to musiałam się liczyć z tym, że zawsze jest jakiś procent szansy, że zajdę w ciąże..trzeba być odpowiedzialnym...skoro nie chciałaś dziecka nie trzeba było seksu uprawiać..i ja i mąż jesteśmy bardzo szczęśliwi już nie możemy się doczekać kiedy nasza córcia będzie na świecie :)

Gość gość
ferie w pełni jak widzę

Gość gość
nie uwazam sie za złego człowieka, pomogłam wielu ludziom w zyciu, nikogo nigdy nie skrzywdziłam a ciaze musiałam usunac, nie było opcji urodzenia dziecka

Gość gość
Wole być niewykształconą matką..niż morderczynią !! Głupia suka z Ciebie..zwykła k*****.

Gość gość
Nie było opcji urodzenia dziecka? Bo co ? C**a Ci zarosła ??

Gość gość
szkoda, że ciebie autorko mama nie wyskrobała i przypominam, że wszyscy zwolennicy aborcji już się urodzili :D

Gość gość
nie bede Ci tłumaczyc dlaczego nie było opcji urodzenia dziecka bo i tak nie zrozumiesz

Gość gość
Piszesz, że nikogo nie skrzywdziłaś w życiu.. A jak nazwać to, co zrobiłaś temu dziecku? Nie mówiąc o tym, że ukręciłaś bat na siebie samą, kiedyś ta karma wróci do Ciebie..może to Ty będziesz na miejscu tego dziecka.

Gość Daniellaczua
Tak łatwo krytykujecie mnie, ale jeśli czegoś nie przeżyłyście, nie wiecie wiele w temacie oprócz jakiś sztandarówek, to czemu oceniacie? Chcecie z siebie robić matki Teresy? Prosze bardzo! Wasze życie. Ale to jest moje i nie zamierzam go zmarnować dla jakiegoś płodu

Gość gość
Oczywiście, że nie zrozumiem ! Bo jak można zrozumieć coś takiego !? Wiele takich podobnych do ciebie chciało usunąć..ale nie zrobiły tego..i teraz się cieszą, bo mają swojego skarba, a tobie życzę żebyś NIGDY w ciąże nie zaszła !! Zobaczysz..kiedyś życie za to będziesz chciała oddać żeby mieć maleństwo..odezwie się w tobie instynkt macierzyński..niestety..dla ciebie jest za późno..zmarnowałaś swoją szanse,,

Gość gość
A co chciałaś usłyszeć ? Że dobrze zrobiłaś ? Jak mamy Cie chociaż odrobine zrozumieć, jak poza tym, że zabiłaś dziecko nie napisałaś NIC !! Jesteś pusta !! I nie oczekuj u nas pozytywnych opinii..tutaj ich nie znajdziesz ! K***O !

Gość gość
Ja usunelam ciaze 15 lat temu i zadnej traumy nie mialam. Zyje mi sie dobrze, dostatnio i zdrowo.

Gość gość
Uważam, że każda kobieta powinna decydować o swoim ciele. Najwięcej w sprawach aborcji mają zawsze do powiedzenia albo faceci albo stare mohery po klimakterium, w ogóle te grupy nie powinny się wypowiadać w tej kwestii. Ale cóż, taki mamy kraj, a aborcję i tak można zrobić. I całe szczęście. Według Was lepiej, żeby i kobieta i dziecko miały zmarnowane życie ze sobą? Chcielibyście dorastać jako niechciane dzieci, albo w biedzie, bo rodzice nie mieli warunków albo przypadkowo wpadli? I zajście w ciążę zdaża się mimo stosowania antykoncepcji, ale i tak nazwą taką biedną kobietę niewykształconym w temacie debilem. I pragnę przypomnieć, że kiedy dochodzi do zapłodnienia to NIE JEST jeszcze dziecko ani człowiek. Pozdrawiam ciemnotę. A autorce (nie ważne, czy to prowokacja) gratuluję odwagi, że poddała się zabiegowi.

Gość Daniellaczua
Jak będe chciała dziecko, a nie będe mógła zajść w ciąże, to adoptuje. Jaki problem? To takie samw dziecko jak genetyczne. Nie widzę problemu. No chyba, że Ty przykładasz wagę, do takich bzdetów jak geny, ale mi to różnicy nie robi. Więc nie rozumiem czemu mnie tym ''straszysz''

Gość gość
o jakie jestescie zyczliwe :D nie zamierzam zachodzic wiecej w ciaze bo mam juz 3 dzieci takze spoko, miliony kobiet usuwa ciaze i zyja wiec bez przesady