Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarola

PANOWIE pytanie do was!

Polecane posty

Gość makarola

Drodzy Panowie, czy jeżeli mając 22 lata dalej jestem dziewicą, ponieważ nie zdarzyło mi się jeszcze zakochać, a nie chciałam się dać pierwszemu lepszemu, to jestem jakimś odmieńcem? Dziwadłem? Nie, nie jestem brzydka Nie, nie jestem gruba Nie, nie mam problemów z samą sobą. Po prostu mam pewne zasady, chciałam poczekać z pierwszym razem, na kogoś komu zaufam i kogo pokocham, ale każdy facet prędzej czy później okazywał się dupkiem i zależało mu tylko żeby zamoczyć... Może to i dziwne, ale szacunku do siebie nie mam zamiaru tracić, tylko po to, żeby Dostosować się do realiów XXI wieku, kiedy każda 16-latka idzie w tango tylko po to, żeby polansować się przed koleżankami... Najwyżej umrę jako legenda na miarę Joanny D'arc;p Pozdrawiam:)

Gość gość
Nie dość dziewica to IDIOTKA. 16 latki uprawiają seks nie dla lansu A DLA PRZYJEMNOŚCI

Gość makarola
Brawo autorko postu (pewnie ubodło Cię to osobiście), mnie nazywasz idiotką, ale poziom Twojej wypowiedzi świadczy, że sama inteligencją nie grzeszysz;p Skoro uważasz że "dziewica" coś obraźliwego, gratuluję podejścia do życia. Nie twierdzę, że przyjemności z tego nie ma, ale znam sporo takich, które dla jednej chwili przyjemności zostały same z dzieciakiem, bez szkoły, bez perspektyw... Może i jestem staroświecka, ale uważam, że do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć.

Gardzę dziewicami powyżej 15 roku życia i nieważne czy uprawiały seks.

Gość makarola
Jeest tu ktoś dorosły? czy trafiłam do krainy zbuntowanych nastolatków? o.O

jak raz juz to zrobisz to bedziesz robiła i chciała ciagle... takze nie masz na co czekac przydałby sie ten twoj jedyny zebys juz miałą to za soba ....choc przyznam szacunek ale nie ma juz tak ze ten pierwszy to jedyny... przykro mi bajek w zyciu nie ma

Gość gość
Nie, nie jesteś dziwadłem, wręcz ewenementem :). Miej do siebie szacunek i jeżeli chcesz zrobić to z tym jedynym to pozostań w tym przekonaniu. Powodzenia i wytrwałości, a na pewno będziesz z siebie zadowolona, a i zaprocentuje to w przyszłości. Pozdrawiam

Gość gość
Bycie dziewica to zaden wstyd nie ty pierwsza i ostatnia. Duzo jest takich osob ktore ze szacunku do siebie i swojego ciala nie puszczaja sie z pierwszym lepszym chloptasiem.I przylaczam sie do tego aby zachowac ja dla kogos wyjatkowego a po za tym zaden to wstyd

Gość makarola
Nie mówię, że facet, z którym przeżyję pierwszy raz, zostanie moim mężem, będziemy mieli gromadkę słodkich dzieciaków i zestarzejemy się w pięknym domku na wsi... wiem, że takie historie się nie zdarzają, albo zdarzają rzadko. Oczywiście, chciałabym, żeby mój pierwszy poważny partner okazał się tym jedynym, ale wiem, że ciężko o to Chodzi o to, by pierwszy raz (i każdy następny) przeżywać z kimś odpowiednim, a nie na odczepnego, byle tylko pozbyć się "problemu" Ja jeszcze na kogoś takiego widocznie nie trafiłam... każdy po trzech spotkaniach przechodził od razu do rzeczy, a wiadomo, że nie jest się w stanie poznać człowieka po takim upływie czasu. Nie chcę tak, Może i jestem dziwna..a może jestem "ewenementem";p ale swojego sposobu myślenia nie zmienię tylko po to, żeby wpasować się w ogólną tendencję społeczną.

Gość gość
jezu już nie przesadzajcie z tym ewenementem i przeżywaniem seksu, gloryfikacją pierwszego razu itp :o

Gość makarola
to nie gloryfikacja pierwszego razu, chodzi o to, czy to aż tak dziwne, że czekam na kogoś odpowiedniego?

Gość gość
Ja mam więcej lat niż Ty, też mam powodzenie ale zawsze chciałam poczekać na prawdziwą miłość :) nie wstydzę się tego wcale, teraz wręcz cieszę się, że mam tego za sobą. Chcę to zrobić tylko z jedną osobą, z przyszłym mężem, nie chcę mieć porównań. To już niedługo... :D

Gość nie trafiłem na dziewicę
i Bogu dzięki, że nie musiałem po co się bawić w podchody, żadna satysfakcja niech czarną robotę z przebijaniem błony i wysłuchiwaniem tysiąca zahamowań odwali jakiś frajer

Gość gość84
Dziewczyna przynajmniej się szanuje. Brawo i powodzenia w poszukiwaniu partnera. Natomiast poziom wypowiedzi na forum przypomina gimnazjalny szalet.