Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

cześć wszystkim! mam pewne pytanie . Czy mogę byc w ciązy ? ostatnią miesiaczke miałam 14 lutego, czyli wychodzi na to że około 24 (czyli dzisiaj) miały sie rozpoczać płodne. stosunek był 22 i było z końcem. Ile plemniki potrafią "żyć" w pochwie? czy jest mozliwość że będę w ciąży?

Gość gość
ciąża jest bardzo prawdopodobna

a czy jest mozliwe by w tak krótkim czasie wystąpiły juz mdłości? bo ja je miewam, co mnie niepokoi. nie raz czytałam, słyszałam, ze mdłości wystepuja okolo 2 tygodnie po zaplodnieniu. u mnie od stosunku minely 2 dni, a jest mi niedobrze. nie wiem co to oznacza, czy jakies przeziebienie, czy co?

Gość gość
na pewno nie objawy ciązy.

Dziękuj***ardzo :) nic mi chyba nie pozostaje, jak za kilka dni wykonać test

Gość gość
jakie mdłości 2 dni po stosunku- weź poczytaj co powoduje mdłości- podpowiem ci, że mowa o gonadropinie kosmówkowej, a ta jest wytwarzana dopiero po zagnieżdżeniu, ktore trwa od 6-12 dni

Gość gość
nie za kilka, a za minimum 12

u mnie w aptece już jest test, który wykrywa ciążę już po tygodniu od stosunku, czyli 12 dni nie musze czekać ;)

Mam takie jeszcze jedno pytanie... Moja miesiaczka zazwyczaj trwa 7 dni, w tym miesiacu trwała też okolo 7 dni. po miesiaczce nie miałam żadnego śluzu, dopiero od dzisiaj mam lekko brązowy śluz. czy to też może mieć związek z ciążą?

Gość gość
dziewczyno ty moze dopiero owulacje bedziesz miala,rozsmieszasz mnie i to bardzo;) 10 dni od okresu minelo ,czy ty w ogole masz jakąkolwiek wiedzę o rozmnażaniu człowieka? juz nie uczą o tym w szkole czy co???

Gość gość
nie, prawdopodobnie własnie teraz masz owulację a test jest wiarygodny w dniu w którym wystąpic powinien okres, nie wierz że test pokaże po 7 dniach.

mam wiedze, ale dzieją sie rzeczy, które nigdy mi sie nie zdarzały ! zawsze gdy miałam owulacje, to wystepował biały śluz, ktoreo było dużo. ten jest jasnobrazowy i jest mało go. i zaznaczam, NIGDY tak jeszcze nie miałam, dlatego jestem zszokowana lekko, wiec pytam.

Gość gość
też nigdy tak nie miałam a ostatnio mi się zdarzyło, nie wiąż tego z ciązą.

Gość gość
a słyszałas o zaburzeniach hormonalnych? albo krwawieniu okołoowulacyjnym? doucz sie najpierw,potem pisz bzdury