Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry gość

Starsza Pani do konwersacji. : )

Polecane posty

Gość dawaj maly
No dobrze, niech bedzie Robek. A jak do mnie masz sie zwracac? Hmmm...niech bedzie Maja, zawsze podobalo mi sie to imie.

To jak bal maskowy, tyle że zamiast masek nosimy fałszywe imiona. Trochę tajemniczo. Dobrze miło mi Cie poznawać maju. : )

Gość dawaj maly
Mi Ciebie tez milo poznac Robek. No to o czym chcesz porozmawiac?

Musisz wybaczyć, następnym razem imię napiszę wielką literą. Tylko, czy jest tu konieczność zwracania się po imieniu?

Gość dawaj maly
nie, tu nie ma zadnej koniecznosci w zadnym temacie. Pełen luz

Pisałaś że lubisz filmy, wchłaniasz wszystkie jak leci. Skupiasz się na ambitnym kinie? I czekam jak odpiszesz jak to jest z tym praktycznym związkiem z mężczyzną.

Gość dawaj maly
wow... z praktycznym związkiem z mężczyzną? To mnie zainteresowało bardziej niż filmy. Co konkretnie masz na myśli?

Hmm trzeba się zastanowić, załóżmy że jesteś samowystarczalna życiowo. Pracujesz, potrafisz wbić gwoźdź a jak nie, to potrafisz zadzwonić do kogoś kto umie. Czyli pojawia się pytanie po co Ci mężczyzna? dla miłości jako takiej? dla seksu? a może jednak jest coś czego Ci brakuję i byłby on potrzebny aby uzupełnić jakąś pustkę? Dla zasady, bo przecież wspomniałaś że rodzina jest najważniejsza. Ma on dla Ciebie pełnić jakąś funkcje?

Gość dawaj maly
Po co mi mężczyzna? Dobre pytanie, nie zastanawiałam się nad tym. Na pewno nie w kontekscie uzytecznosci. A dlaczego z Toba pisze? Juz Ci napisałam na samym początku, przypomniales mi kogos za kim tesknie a kogo wiecej nie zobacze.

Czyli jestem jakby substytutem, chyba Cie rozumiem. Nie zobaczysz? czy on nie żyję? Kim on był dla Ciebie? skoro za nim tęsknisz musiał być jakąś cześćią Ciebie. : )

Gość dawaj maly
och on zyje i ma sie dobrze. Przynajmniej tak mysle. Nie, nie chodzi tylko wiek. Zreszta kiedy go poznalam myslalam ze jest starszy, do glowy mi nie przyszlo ze ma tyle lat ile ma. Na poczatku jego fascynacja mna nawet mnie smieszyla, chociaz jestem przyzwyczajona do adoracji panow w roznym wieku. Tak, byl dla mnie bardzo wazny, ale sie skonczylo. Takie zycie

Skoro masz powodzenie to czemu jesteś sama? Chyba, że nie jesteś singlem. Ja prawdopodobnie jestem całkowicie inny niż on. A co chciałem napisać Maju ; ) to na pewno masz dobre i trochę gorsze wspomnienia z nim. I to doświadczenie wywarło na Tobie spory wpływ skoro znowu piszesz z 23 latkiem. : ) I Jeszce muszę dodać,nie planuje mieć dlugo konta na kafeterii. To miejsce nie jest dla mnie.

Gość dawaj maly
Robek, zwierzanie sie z tego co ma atrakcyjnosc do udanego zwiazku, w obecnosci milionow obcych ludzi ktorzy moga to przeczytac troche nie lezy w mojej naturze...

Gość dawaj maly
jak chcesz to zrobic?

Gość dawaj maly
umiesc w takim razie adres na chwile w stopce, odezwe sie do Ciebie

Gość dawaj maly
juz

Gość gość
Gosciu wyrwał jakaś trzydzieche ciekawe czy ją przer**** :D :D