Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry gość

Starsza Pani do konwersacji. : )

Polecane posty

Gość dawal maly
a o jakim sporcie myslisz? Ja nie lubie zespolowych. Plywanie jest ok, biegi tez. Zajecia ogolnorozwojowe

Gość Dobry gość
Planuję się zapisać na szermierkę. : ) a jak się zrobi tylko cieplej to sobie muszę znaleźć kogoś do tenisa. Czyli też są to sporty raczej indywidualne. A jakimi przyjemnościami zajmujesz się w domu?

Gość dawal maly
ogladam filmy i dbam o urode ;) Szermierka to faktycznie fajny pomysl. Probowales kiedys strzelania? Trudniejsze i bardziej wyczerpujące niz sie wydaje.

Gość Dobry gość
To nawet przyjemne z pożytecznym łączysz. : ) Byłem raz na strzelnicy w szkole średniej. Zabawne ponieważ więcej czasu spędziłem ucząc sie regulaminu niż strzelaniu do tarczy. Ja jestem na razie zmuszony skończyć rozmowę. Także miłego dnia. : )

Gość dawal maly
milego dnia :)

Gość gość
I Mały poszedł do szkoły.Szkoda, że ferie mu się skończyły . :(

Gość Dobry gość
Tak, skonczyły mi sie ferie, ale ja w tym minusow nie widzę. I czemu mały? Bardziej młody by pasowało. : )

Gość gość
Młody, mały wszystko jedno.Żaden tu na kafe nie przyzna się do małego.Każdy tu ma wręcz po kolana.Powstał rozmiar kafeteryjny.:P

Gość dawaj maly
dopiero zobaczylam ze zrobilam blad w nicku...'dawaj' mialo byc. Bdw, jak bylo w szkole? Co studiujesz? Oby nie bylo to cos w stylu historii sztuki...

Gość Dobry gość
Zajęcia niedawno skończyłem. Wcześniej miałem jedynie przerwę na obiad. Historii sztuki nie studiuje, a nawet gdyby to co w tym przedmiocie jest strasznego? Ja Jestem Studentem innego przedmiotu humanistycznego. ; ) A Tobie jak minął dzień? Życzenia "miłego dnia" miały swoje odzwierciedlenie podczas jego spędzania? : )

Gość Dobry gość
P.S. Dawaj mały brzmi lepiej. :)

Gość gość
Ja to juz tylko do "konserwacji"

Gość Dobry gość
Na każdego przychodzi pora więc niektórzy propagują aby korzystać z życia gdy się da. : )

Gość Dobry gość
napisz mi swój emial.

Gość dawaj maly
Co strasznego w historii sztuki? Niby nic, ale jestem praktyczną osoba i uważam ze kierunki tego typu nic nie wnoszą bo ich absolwenci nie powiększają dobrobytu społeczeństwa ani nie pełnia w nim szczególnej roli, wiec jako takie nie powinny być sponsorowane przez państwo. Wolałabym żeby kasa z budżetu poszła np na wyposażenie laboratoriów... Pewnie się ze mną nie zgodzisz :) A ja miałam bardzo miły dzień. Dzisiaj mam nadzieję na taki sam

O przedmiotach akademickich w takich kryteriach nie myślałem. Natomiast ja podobny stosunek mam do więźniów, którzy są utrzymywani z budżetu państwa. Powinni sami na siebie zapracowywać. Jednak dobrze, że są odizolowani od reszty. : ) Pragmatyczna kobieta, do wszystkiego tak się starasz podchodzić? Związek z mężczyzną też musi być praktyczny? : )

Gość gość
To co studiujesz? Historię? polonistykę? W przyszłości będziesz pracował w szkole?

Nie wiem gdzie będę pracował, wiem gdzie chce pracować. Chcę iść do policji. Chociaż podobno mój kierunek daje spore możliwości. ; ) Nie chcę pisać co studiuje na forum. : )

Gość dawaj maly
Alez to wszystko jest w gruncie rzeczy do siebie tematycznie zblizone. Społeczeństwo moze istniec kiedy ma dochody i kiedy je w miare sprawiedliwie dzieli miedzy swoich czlonkow i realizuje inwestycje na ktore nie stac obywatela. Panstwowe szkoly sa inwestycja spoleczenstwa na przyszlosc, emerytura i opieka medyczna np dla niepelnosprawnych sa tak na prawde ... aktem przyjazni ze strony panstwa. Panstwo dbajac o pewne grupy spoleczne pokazuje ze oplaca ci sie zarabiac dla wspolnego dobra bo w razie problemow nie zostawi cie w potrzebie. Jak myslisz dlaczego tak latwo jest dostac slub a tak trudno rozwod? Dlatego ze zaklada sie ze rodzina jest podstawowa komorka spoleczna i jako taka tworzy nowych obywateli. Czyli istnienie rodziny jest inwestycja w spoleczenstwo. Oczywiscie to tylko teoria, bo praktyka jest taka jak ludzie ja realizujacy, ale sam schemat jest ok. ... Pisze skrotami myslowymi, mam nadzieje, ze zrozumiesz... W kazdym razie z punktu widzenia uzytecznosci dla spoleczenstwa oplaca sie inwestowac w kierunki ktore zaowocuja w przyszlosci wymiernymi korzysciami. Utrzymywanie katedry humanistyki na kazdym mozliwym uniwersytecie jest kosztowne i nie przyniesie oczekiwanych dochodow ... Jeśli chodzi o więźniów, to musisz się mocniej wysilić. Taki pomysł ma już prawie każdy. ... Co do związków i mojego podejścia do mężczyzn. Hmmm.... muszę to przemyśleć i dopiero wtedy mogę odpowiedzieć

Gość dawaj maly
czy jestes z Katowic, Krakowa lub Warszawy? Jesli tak to juz wiem co studiujesz

Społeczeństwo polskie Jeszce funkcjonuję.Niektóre osoby potrafią znaleźć na miejscu dobrą pracę, jeżeli są kompetentne w zawodzie. Jeżeli kończą studia humanistyczne z dobrą wiedzą i umiejętnościami. Jeżeli nie "przebimbają" studiów. Rodzina wydaję się najważniejsza, ale styl życia się zmienia. Rozwodów jest coraz więcej a popularne staje się życie singla? Czyli po woli zmierzamy do upadku? To tylko kolejna zmiana, do której ludzie się zaadoptują. P. Moczydłowski proponował zakładanie więźniom bransolet z nadajnikiem, oczywiście tym drobnym przestępcom, aby mogli swoją karę odbyć w domu. Kolejne rozwiązanie aby odciążyć budżet państwa. Nie studiuje kryminologii. : )

Gość gość
czyli socjologia zatem. Nie, to nie ludzie się zaadoptują, to struktura państwa prędzej czy później się zaadoptuje do zmieniającego się społeczeństwa.

Gość dawaj maly
ach to u góry to byłam ja. Co rozumiesz poprzez twierdzenie ze dobre osoby potrafią znaleźć zatrudnienie w kraju?

To, że znaczna część studentów studiuje dla papierku a nie dla wiedzy. Po skończeniu toku nauczania nic nie potrafią i narzekają, że nie mogą znaleźć pracy. Uważam, że jeżeli ktoś coś potrafi, wyniesie ze studiów coś konkretnego znajdzie spokojnie pracę. Kończę przede mną kolejny dzień podboju.

Gość gość
: )

Koleżanka dziś mi powiedziała, że jeżeli bardzo będę chciał to spotkam 30 letnią kobietę która będzie chciała jakiejś relacji z młodszym. A potem dodała " moja mam jest takim przykładem" . Także w coś zacznę wierzyć. : )

Gość dawaj maly
I Ty rozmawiasz na takie tematy z kolezankami? O matko... Sluchaj maly, wymysl sobie jakies imie...

Z Kimś chciałem i wcale się tego nie wstydzę jeżeli w tym widzisz problem. Niech będzie Robek, chcesz się do mnie zwracać po imieniu? : )

Gość dawaj maly
Robek to skrot od Robert?

Nie wiem, kiedyś usłyszałem takie imię i mi się spodobało. Miałem wymyślić, tym razem się posłuchałem. ; ) A do Ciebie mam się jakoś konkretnie zwracać?