Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość poniedziałkowy

Spotykam się z samotną matką

Polecane posty

Gość gość poniedziałkowy

i powiem wam, że jak rżnięcie bez zobowiązań to tylko z samotnymi mamuśkami :). Moja jest tak spragniona boltza, że sama ładuje mi się do łóżka i oferuje lepszy serwis, niż niejedna płatna dama :D. Pozycje takie jakie sobie zażyczę,oral,anal,nawet się daje policzkować penisem :D. Ale do rzeczy. Myślę tu teraz, że jeszcze góra dwa-trzy miesiące i trzeba ją będzie kopnąć w doopę i rozejrzeć się za nową zdzirą. Laska chyba myśli, że będę utrzymywał jej bękarta - jak jej wytłumaczyć, że ma szukać jelenia gdzie indziej? W sumie nie powinienem martwić się na zapas, bo jeszcze mi się nie znudziła ale już obmyślam gadkę na tzw. rozstanie jak sobie zacznie durne babsko za dużo wyobrażać :D. Poza tym boję się, że może zaciążyć - raz się nie zabezpieczyła to może i drugi :o stosuję gumy ale to cholerstwo nie jest zbyt skuteczne :o Jaki pretekst będzie dobry do porzucenia szmaty?

Gość Marcin_lat28
wymyśli jakąś ciężką chorobę :P

Gość gość
Powiedz, żeby jeleni szukała na rykowisku.

Gość Marcin_lat28
powiedz, że masz hiva.

Gość informatyk_wlkp
kończ jej po prostu w ustach

Gość gość poniedziałkowy
Haha połyka też, chociaż miała z tym mały problem ale szybko ją przekonałem że to nic strasznego :D To już moja druga samotna ****awica,pierwszą pogoniłem łatwo,powiedziałem że właśnie straciłem pracę i muszę wyjechać (co oczywiście było ściemą),a że z sąsiedniego miasta była to się nie widzimy na mieście,ciekawe czy domyśla się że to była ściema? ;) Z tą niestety może nie pójść tak łatwo.

Gość Marcin_lat28
powiedz, że hakerzy okradli ci całe konto w banku i nie chcą uznać reklamacji i zostałeś z niczym :P

Gość gość poniedziałkowy
Tylko zanim ją rzucę muszę ją przekonać do ass 2 mouth - myślę, że nie będzie to bardzo trudne :D

Gość gość
smog ci zanieczyścił kanały w umyśle :O 🖐️

Gość gość
co to ass 2 mounth?

Gość gość
W sumie nie powinienem martwić się na zapas, bo jeszcze mi się nie znudziła ale już obmyślam gadkę na tzw. rozstanie jak sobie zacznie durne babsko za dużo wyobraża x x mam wrazenie, ze to ty sobie zaczałes za duzo wyobrazac. Ktos o takim poziomie raczej nie zarabia wiele, wiec jak ona sie w tej chwili utrzymuje, to da rade , zalosny fiucie

Gość Marcin_lat28
buhaha ale ci dosrała :)

Gość gość poniedziałkowy
Zarabiam średnią krajową-dużo i mało,zależy jak na to spojrzeć. W sumie goopia jest więc pewnie nie wie ile to (raz jej powiedziałem że tyle zarabiam), natomiast ass 2 mouth to wkładanie do ust penisa świeżo wyciągniętego z dooopy :D

Gość gość
Ale żałosny k/u/t/a/s. Zobaczysz że zdechniesz pod płotem i to szybciej niż ci się wydaje

Gość gość poniedziałkowy
ale co p******* to moje, tępa krowo :P

Gość gość
o losie ty chyba masz jakaś chorobę psychiczna bo samotne matki sa wybredne a ty do dobrej partii się raczej nie zaliczasz

Gość gość
p********z jak p********z, orangutan tez p******i.To taki wielki wyczyn ,że musiałeś sie pochwalić?

Gość gość poniedziałkowy
jak widać mylisz się i co do jednego i drugiego 🖐️

Gość gość
Zarabiam średnią krajową-dużo i mało,zależy jak na to spojrzeć. W sumie goopia jest więc pewnie nie wie ile to (raz jej powiedziałem że tyle zarabiam) x x to sie dobrze dobraliscie, ona goopia a ty zalosny debil z kompleksami, trzymaj sie jej bo kolejna bedzie gorsza.. faktycznie trzeba byc zdesperowanym zeby trafic na takiego palanta

Gość gość
autor tematu: mitoman petard komentuje : Marcin_lat28 (mitoman petard) :D baw sie dalej 😴

Gość gość
Ona pewnie też tak myśli. Co sobie użyje to jej, nawet mając taką miernotę w łóżku

Gość gość poniedziałkowy
idiotki odbiegacie od tematu Jak spławić samotną matkę,która się na mnie uwiesiła?

Gość gość
najpierw stań się facetem

Gość gość
a ci taki zly ten seks? ja tez jestem sama, i jedynie jakbym chciała faceta to tylko do seksu... bo mało który sie do czegokolwiek nadaje innego, a po 10 latach kłótni nie mam ochoty na stale zwiazki. Za duzo sobie uroiłes, napawasz sie teraz ze ona chce nie wiadomo czego. Nei wiesz jak spławic kobiete? Powiedz, ze nie chcesz sie z nia spotykac, taki tepy jestes? Albo nie odbieraj telefonów nie kontaktuj sie to samo zrozumie. Bedzie dla niej tak lepiej, bo byle *****cza mozna znalezc w minute

Gość gość
Sam się podniecasz nazywając swoją zmientoloną paróweczkę bolcem. Normalny, zdrowy mężczyzna nie chwali się w tak chamski sposób swoimi podbojami. Chwalisz się wokól że w końcu na to nic co masz między nogami dała się naciągnąć jakaś mamuśka. Hehehehe. Gimbusie, czas do spania.

Gość gość
telegoni sie nie boicie

Gość gość
ale tu masz chłopie chorą wyobraźnię:classic_cool: :D🖐️

Gość gościówka 2777
Mam nadzieję, że to prowo, a jeśli nie, to ostrzegam Cię, że świat duchowy istnieje, a moralność w naszym życiu ma ogromne znaczenie.Dobo i zło powracają, więc opamiętaj się.

Gość gościówka 2777
Co do ass 2 m., to jest tu temat faceta, który lizał o***t kobiety i trafił do szpitala przez te bakterie, miał gorączkę itp., zgubiłam już ten temat, więc nie podam linka. Tak bywa, kiedy ludzie robią z ukł. pokarmowego płciowy. Nie oceniam Cię, tylko piszę o faktach. Opamiętaj się, jeśli skrzywdzisz i oszukasz kogoś, to samo może spotkać Ciebie.