Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos doradzi? Stúdia zaliczenia nie zdane

Polecane posty

Gość gość

Zapisalam sie na dyplomowke. Do dzisiaj mialam przeslac listy z odpowiedzia na pytania. Za tydzien mam egzamin. Czy da sie cos jeszcze zrobic? Co radzicie, wydaje mi sie, ze sie juz nic nie da zrobic

Gość gość
co sie dziewczyno stresujesz podyplomówkę to dają za to że im zapłaciłaś za studia wyślij teraz, albo jutro i nawet nie będą mieć pretensji Jak jak robiłem podyplomówkę, to z jednego przedmiotu w semestrze miałem frekwencję 3/8 i nie oddałem w terminie pracy, to poszłem do gościa pogadać i powiedziłą że nie ma problemu, bo on wie, że jak sie robi podyplomówke to często brakuje czasu i bea problemu mogę w ciągu tygodnia mu projekt na maila wysłać. Dał mi 4.0 z tego przedmiotu.

Gość gość
Hej dzieki za odpowiedz. No cholernie sie stresuje, bo myslalam, ze szybko streszcze i hej. A tu siedze od kilku dni i masakra :o Mam juz metlik od tych teori. I sie nie wyrobilam. A zaplacilam kupe kasy. Ale jest to panstwowa. I wstyd mi cholernie jutro tam dzwonic, ze jestem taka nieodpowiedzialna :( Bo pewnie jestem jedyna z roku, co sobie to olala. Boje sie, ze jak jutro powiedza nie to nie dopuszcza mnie do egzaminow za 2 tygodnie :( To jest dopiero 1 semestr (studia trwaja 4 - Niemcy) i poniewaz sa to tzw. zaoczne, to w 1 Sem mam tylko wyslac twz listy (ale cholernie duzo tego jest). Co mam jutro powiedziec? Ze jestem chora? :( Albo ze sie nie wyrobilam?

Gość gość
Moja też była państwowa (AGH) 60% grupy była zazwyczaj do tyłu ze wszystkim (bo: inne studia, firma, rodzina, etc)

Gość gość
Gosc dzieki, pocieszyles mnie, jutro tam dzwonie. Sciema jak Cholera, ale wyjscia nie mam. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze. I nie bede musiala mowic, ze mam roztroj zoladka :o Bo nie bede sciemniac ze chora jestem, bo niby co mam powiedziec

Gość gość
Można złożyć podanie u dziekana na przełożenie egzaminu na termin poprawkowy, ale lepiej się dogadać z tym zaliczeniem.

Gość gość
wszystko sie da kochana zrobic

Gość gość
Pomocna duszo dzieki za slowa wsparcia ;-) Miales racje, dzisiaj przedzwonilam i moge oddac bez problemu do konca marca;-) Egzaminy za 2 tygodnie tez mi nie przepadna;-) Dzieki, naprawde