Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zwalczyć otyłość brzuszną

Polecane posty

Gość gość

Wie ktoś? Jestem ogólnie szczupła ale mam duży brzuch. Czasem jak dużo się najem wyglądam jak w ciązy. Jak to zwalczyć. Wie ktoś?

Gość gość
no...nie jeść haha

Gość gość
Cwiczyc,cwiczyc i cwiczyc.

Gość gość
Zrezygnuj z jedzenia pszenicy. Chleb, bułki, rogale, ciasta - wszystko co zawiera pszenice. Brzuch własnie najwięcej od tego rośnie. Polecam ksiązke: Kuchnia bez pszenicy William Davis. Pozdrawiam

Gość gość
Nie,nie pszenica. Nie masz mocnych miesni brzucha,ktore nie trzymaja ci wnetrznosci. Troche gimnastyki i nie bedziesz miec brzuszka. A jesc trzeba wszystko zbilansowanie. Czy to zyto czy pszenica,nie ma znaczenia.

Gość gość
ja tam jem o wiele za dużo węglowodanów i zawsze mam płaski brzuch niezależnie od tego ile ważę. nie mam też raczej super silnych mięśni, bo wszelka aktywność ruchowa mnie mierzi:D ale z tego co widzę po brzuchatych koleżankach, to dieta i treningi i jest jakaś tam różnica

Gość gość
Ja tez mam tendecje do gromadzenia sie tluszczu w okolicach brzucha. Ramiona i nogi sa szczuple. W zeszlym roku sporo schudlam, wiekszosc tluszczu jaki zostal, trzyma sie wlasnie brzucha. Nie przeszkadza mi on juz jednak tak bardzo. Zwlaszcza, ze i tak zwykle znajomi wyceniaja moja wage na nizsza niz jest w rzeczywistosci. Odchudzalam sie poprzez diete i intensywne cwiczenia. Teraz nadal cwicze kilka razy w tyg. Sylwetka wyglada zdecydowanie lepiej.