Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja mam sie do niego odezwac

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu poznalam faceta,zaczelismy sie spotykac i chodzic raze m na imprezy. Po jednej z nich wylądowalismy razem w lozku. Nie bylam tym zachwycona,ale troche za pozno na rozmyslania,zreszta akohol tez nie byl bez znaczenia. Dogadalismy sie,ze stworzymy zwiazek bez zobowiazan (tj.seks). Spalismy kilka razy. Przed jego wyjazdem za granice umawialismy sie,ale nie moglam sie z nim skontaktowac (byl po imprezie i zle sie czul,nie byl w stanie do mnie przyjechac). Zdenerwowalam sie i napisalam mu wiadomosc " Nie jestem pewna czy powinnismy sie dalej spotykac". Wyjechal za granice na kilka dni. Obecnie przez tydzien czasu miedzy nami cisza. Nie wiem czy on juz wrocil, czy on juz nie chce miec ze mna nic wspolnego,albo moze czeka az ja sie pierwsza odezwe ? Na 100% nie ma innej dziewczyny. Mysle ze bylby nierozsadny,gdyby rezygnowal z takiego ukladu. Zresza chyba nie musze sie zachowywac jak dama skoro tu chodzi tylko o seks ?

Gość gość
Jeśli kręci Cię wolny związek bez zobowiązań to czemu nie ;) odezwij się pierwsza :) nic Ci nie zaszkodzi