Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba Się Powieszę

Polecane posty

Gość gość

Mam Już dośc sprzedałem wszystko tv lapka mikrofalke telefon itd. nie moge znajśc pracy od kilku miesięcy nie mam już nawet co jeść jutro mi odłączą prąd. mam dośc czegoś takiego żeby nie móc normalnie żyć bo nie ma sie pracy. :( POMOCY :( Konto 72 1090 2734 0000 0001 1956 7687 dziekuje za każdy grosz

Gość gość
grunt że masz internet.

Gość gość
moge na to popatrzec, jak bedziesz sie wieszac? Moze nawet podyndam troche:-D Ty wyzej a buty masz? Bo internet jest dzis jak buty, zawsze,wszedzie,z kazdym. To zrodlo wiedzy i pomocy, kontaktu czlowieka(choc nie tylko),takie podstawowe medium a nie jak Ci sie wydaje cos z gornej polki

Gość gość
jak bedziesz sie wieszac to zrob streama na youtuba :-) chetnie obejrze :classic_cool:

Gość gość
Zrób streama to sobie ludzie obejrzą.

Gość gość
Zaesze znajdzie sie ktos kto pozyczy choc 10 zl . Potem jak cos zjesz idz chocby zamiatac ulice , umyc komus okna ? Wiem co pisze , przezylam biede na emigracji , mialam chwile ze szlam i plakalam i szukalam w sniegu choc pare " groszy " na ryz luub makaron , a noz ktos zgubil . Zacznij od byle jakiej pracy ,byle zarobic na chleb i miec sile do dalszego szukania pracy . Trzymaj sie .