Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczuciowa18

przyznal mi sie ze bedac ze mna chcial bycm z inna

Polecane posty

Gość Uczuciowa18

Otóz dowiedziałam się o tym na Sywlka, kiedy zerwalismy przez jedo flirtowanie z inną laską, ta mi powiedziała ze kiedy on był ze mną pytal sie jej czy nie chciala by z nim spróbować, wtedy to był cios... Wczoraj to do mnie wróciło, spytałam go, czy to prawda, powiedział że tak, ze jak byliśmy pokłóceni to wtedy ją o to zapytał... w żartach. Zdołowałam sie, nie wiem co robić. Kocham go :) dzis zapytam kiedy to bylo, jeśli na początku znajomości to sie pozbieram, jeśli nie dawno to chyba nie dam rady... :(

Gość Uczuciowa18
Przepraszam za błędy, dopiero wstałam :)

Gość gość
Chyba nie musze C***isac,ze zakochana i lojalna osoba nie odstawia takich numerow?

Gość Uczuciowa18
eh :( masz rację, doskonale o tym wiem. Nie umiem z nim zerwać, nie daje rady bez niego ;/

Gość gość
nie wiem,dlaczego kobiety sa takie durne..Trzymamy sie takich gnojkow jak pijany plota.Kochamy,ale jakas destrukcyjna miloscia.Moj tez odwalil taki numer.Raz,potem drugi i nastepny..A potem znalazl chetna i dal mi kopa..Wiesz co powinnas zrobic,ale obie wiemy,ze tegn nie zrobisz.Taki lajf

Gość Uczuciowa18
No, dokładnie. Ja to jak mi powie ze to bylo niedawno to automatycznie go zostawiam, wiem ze i tak nie odpuści, niech sie stara. A jesli odpuści to droga wolna. Pocierpie, nie pierwszy juz raz i zapomnę :)

Gość gość
nie wiem,jak u Was bylo na poczatku,bo u mnie taki odlot,tyle emocji,ze fruwalam w powietrzu.I tak przez pare miechow,potem troche sie opamietalismy.Wiec gdyby na poczatku startowal do innej,to by zabolalo tak samo mocno.W kazdym razie nawet jesli bedzie sie staral,to zadra zostanie.I pytanie-czy nie bedzie powtorki?A pewnie bedzie,ale moze sie powtornie nie dowiesz,to i bolu nie bedzie.Ech..Dzielna mi tam badz.

Gość Uczuciowa18
Mam nadzieję, że nie zrobi tego więcej, a dowiedziec sie bym mogla :) wiec o to sie nie boję ;)