Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były się objawił..

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesięcy temu rozstaliśmy się w bardzo przykry sposób. Wszystko się posypało. On poznał inną i zaczął mnie okłamywać, zdradzać. Już podczas naszego rozstania wiedziałam, że gdy wszystko wyszło na jaw, również się rozstali. To co się ze mną działo wtedy, było straszne. Po kilku miesiącach stanęłam jakoś na nogi. Od czasu do czasu o nim myślę, bo to silniejsze ode mnie. Momentami tęsknię. Zmieniłam nr, żeby nie kusić losu.. Kilka dni temu napisał do mnie, nie wiem skąd miał mój nr tel, w zasadzie nieistotne. Zapytał czy jestem teraz szczęśliwa i czy chociaż raz od tego czasu myślałam o nas, o tym co się stało.. I znowu wróciły myśli, wróciła tęsknota, wspomnienia... Nie wiem po co on to zrobił, po co szukał kontaktu, co kieruje ludźmi w takich momentach..

Gość gość
Co kieruje ? Egoizm, własna pycha. Zranił, ale chce wiedzieć jaki efekt wywarł, no i może, jak jeszcze napisze parę słów to znowu złowi cię na kilka miesięcy dopóki znowu jakąś nie wyrwie młodszą, chętną, nieznaną bo tylko nieznane sytuacje wywołują w nim adrenalinę, a te do których przywyknął są dla niego szare i znane, a tego nie ceni, nie chce bo lubi moczyć i zostawiać. Taką ma naturę. Radzę by nie mieć złudzeń, nadziei na trwałość uczuć u takiego gostka bo on, ceni sobie wolność, a ty pewnie chcesz związku i trwałości. Poszukaj innego, ale nie od razu bo to przyniesie podobny skutek.

Gość jako facet powim Ci po co
to robi, bo ma pełne jaja i chce p********* Nic więcej.:)