Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam mu napisać ?

Polecane posty

Gość gość

Pisał do mnie chłopak, który na początku mi się nie podobał. W wiadomościach np. kochanie , że jestem śliczna i wgl. Ale się z nim nie spotykałam. Znałam go tylko z widzenie. Po jakichś 3 tygodniach go olałam. Napisałam że już kogoś mam bo wcześniej o to nie pytał. On już nic nie odpisał. Ale teraz uświadomiłam sobie, że był on jedyną osobą, której na mnie zależało. I że nie liczy się wygląd tylko to co jest w środku. Coś do niego poczułam ale głupi mi teraz tak po prostu do niego napisać. Bardzo tego żałuję. Co wy byście zrobili?

Gość gość
Tak baby właśnie gracie na naszych prawdziwych uczuciach!!!!! Kolejna Oświecona....

Gość gość
jak olalas to bedzie pamietal :)

Gość gość
No ale ja chce z nim być. Co mogę mu napisać ? czy może dac se spokój ?? no weźcie coś doradźcie. :/

Gość gość
Serio? :)

Gość gość
Tak serio

Gość gość
napisz ze poczułaś się wcześniej nie pewnie bo jeszcze nie byłaś przekonana co do swoich uczuć, a on zdawał się już mieć wiedzieć dokładnie czego chce.. napisz, że to cię przestraszyło i nie chciałaś mu robić większych nadziei póki sama nie dojdziesz do ładu ze swoimi uczuciami. I ze dlatego wymyśliłaś tego drugiego kogoś. Po prostu szczerze powiedz, że się pomyliłaś, nie chciałaś się nim bawić tylko wycofałaś się za wcześnie i teraz żałujesz.. i licz na to, że zrozumie, bo faktem jest, że się nie popisałaś.. Masz pewnośc, ze już Ci sie nie odwidzi? Bo też bezsensu by było znowu mu robić niepotrzebnie nadzieję

Gość gość
Dzięki za normalną odpowiedź. Na pewno mi się nic nie odwidzi. Nie wiem po prostu co mi wtedy odwaliło i tak napisałam.

Oj jaka ta mlodosc jest glupiutka. Pies ogrodnika sie klania nisko. :-D

Gość gość
trochę to rozumiem, bo też czasem wbrew sobie odpycham ludzi, na których mi zależy, no ale mam pewne problemy emocjonalne z których się to bierze i nad nimi pracuję.. bo inaczej całe życie spędzę bojac się własnych uczuć