Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak kobieta pierwsza proponuje facetowi seks to on ma ją za k...

Polecane posty

Gość gość

w skrocie-podrywal mnie facet moich marzen,nie wytrzymalam i spytalam czy chce sie ze mna przespac.byl w szoku,ale potwierdzil.czy ma mnie teraz za k...?

Gość gość
tak

Gość gość
uważam że ma cię za prostaczkę ordynarną no i prześpi się z tobą jak z k***ą, ale za żonę cię raczej nie będzie chciał. Pomyślał pewnie, że jesteś wyuzdaną ladacznicą, ale teraz co druga taka, może myślał, że ty jesteś porządna, a ty jesteś zwykła zdzira i się mógł zawieść jeśli mu się podobałaś. Ale teraz widzi w tobie tylko kompletne zero do wydu/pczenia a nie materiał na żonę.

Gość gość
ale on sie do mnie zabieral jak pies do jeża,widzialam ze o to mu chodzi ale bal sie spytac wprost,gadal ze mna jakby mnie mial za swietoszke,ech czyli przepadlam w jego oczach?:(

Ale masz problemy.... Czyli kobieta musi być tą świętą? NIedotykalską? Bez przesady. Ja też wyszłam z inicjatywą i teraz nie dosyć, że jesteśmy szcześliwą parą to jeszcze mój chłopak jest we mnie szaleńczo zakochany. Lubi świadomość, że choć nie widać tego po mnie on wie, że jestem troszkę wyuzdana. Nasz seks jest niesamowity. Jeśli spodobałaś się temu facetowi i on nawet nie próbując Cię poznać uzna Cię za k.... to nie był Ciebie wart. Jeśli jedyne co chciał to seksu, to prędzej czy później wszystko by się rozpadło i tak.

Gość gość
a spotykacie sie jeszcze ?

Gość informatyk_wlkp
Jakby mi kobieta zaproponowała ze chce sie ze mna roochac to bym ją pogonił niczym król august 98 niemców z nad wisły, czy jakos tak. Oczywiscie po uprzednim zaspokojeniu zyczen panny

Gość gość
dziekuje mmka bo tamte wypowiedzi mnie zalamaly:(ja widzialam ze on mnie zle odbiera,nie wie jak ze mna gadac,bo ja taka cicha jestem i wlasnie chyba za swietoszke uchodze,a stracic go nie chcialam:(

Gość informatyk_wlkp
no dobra, mleko sie wylało to ci chociaz doradze jak wyjść z twarzą.. Rzecz swięta, nie rób mu loda z własnej inicjatywy. Jeśli wyraźnie będzie tego chciał, wtedy ciąg jak najlepsza diva,ale sama z siebie nie pakuj się tam z ustami, bo pomyśli, że jestes już doświadczona w te klocki i mając na uwadze twoją propozycje pomysli ze pewnie jestes l*******giem, a on jednym z wielu

Gość gość
Daj dziewczyno spokoj, zaszokowalas go pytaniem gosc sie speszyl i tyle. Odrazu k***e z ciebie robią, p******* narod i tyle.

Gość prawictwo pospolite128
Zależy kiedy to proponujesz .. Jezeli widze dziewczyne pierwszy raz w życiu to bym na pewno sie nie zgodził .. Ale jak znamy się dłuzej , to kto wie.

Gość gość
Dyskusja gimbazy. :D :D

Gość prawictwo pospolite128
Raz dziewczyna z która chodziłem do klasy - rzuciła do mnie hasłem : obbciagnąc ci ? Ponieważ nie była urodziwa nie zareagowałem ..

Gość gość
No podrywał Ciebie dlatego żeby sie z Tobą przespać .Proste .I nad czym tu dyskutować.Chamski ale prawdomówny .