Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnieszczescie

czy facetowi w gumce naprawde jest tak zle?

Polecane posty

Gość nnnnieszczescie

mialam w zyciu 1 faceta,on za zadne skarby nie chcial zalozyc gumki.pluje sobie w brode ze godzilam sie na seks bez zabezpieczenia,cud ze nie wpadlam,do tego choroby:(teraz nie bylabym tka glupia,ale poznalam wspanialego mezczyzne ale boje sie ze jak dojdzie co do czego to on nie bedzie chcial wlozyc gumki,a jak nie zgodze sie na seks bez to sie obrazi:(a jak to jest z waszymi facetami?:(

Gość gość
Ty się nie patrz na facetów tylko jak tobie wygodnie. Ty jesteś najważniejsza. fakt że facet może cię olać jak mu nie dasz bez gumki, ale nie powinnaś się takim doopkiem przejmować, bo TO TY RYZYKUJESZ SWOJE ZDROWIE I CIĄŻĘ, TY będziesz potem chodzić z brzuchem a nie doopek, który koniecznie musi kopulować bez gumki. Poza tym są też prezerwatywy dla kobiet.

Gość gość
ja dawalam bez gumki po dyskotekach a teraz jestem mama trojaczków i WZW :o🖐️

Jestem w tej samej sytuacji. Mój chłopak nie cierpi gumek... Po prostu ich nie znosi. Nie wiem dlaczego godzę się na seks bez zabezpieczenia, ale gdy dochodzi co do czego jest nam tak dobrze, że się zapominam. Z kolei mój były nałożyłby dwie, gdyby mógł;p Tak się bał wpadki. Dużo zależy od faceta. Ja też wolę kochac się bez lateksu, ale wiem, że ryzykuję. Jedynym wyjściem jakie mam to zmiana faceta (ale z takiego powodu nie będę z nas rezygnować), albo zmuszenie go do gumek. Ech, w takiej sytuacji wypada tylko ślub brać i dzieci robić;D

Gość gość
no dokładnie, jakieś WZW, kiły, rzeżączki, kłykciny, rak szyjki macicy, to wszystko się bierze z tego, że pieprzą się każdy z każdym bez gumki, bo kobiety teraz biorą pigułki (które notabene bardzo wyniszczają ciało i mają mnóstwo skutków ubocznych), poświęcają się, żeby taki doopek mógł je posuwać bez gumki. Ja bym się brzydziła iść do łózka z takim facetem co miał kilka kobiet i z każdą bez gumki. Najgorsze jest to, że przed WZW nawet gumka nie chroni. Wiedz że jak śpisz z facetem, to śpisz też z jego wszystkimi byłymi dziewczynami, i syf po nich na ciebie się przenosi. Jak facetowi coś nie pasuje, to go zostaw, nie ma sensu się poświęcać dla doopka, który traktuje cię jak wór na spermę i rządzi się tobą, on i tak cię zostawi jak zużytą szmatę, gdy mu się znudzisz za kilka lat.

Gość gość
ach te wasze mądre rady z kobiecego forum :/

Gość gość
mmka789- ale Ty to chcesz chyba tego faceta złapać na dziecko, żeby się z Tobą ożenił i dlatego godzisz się bez gumki. Bo nie wierzę, że kobieta która nie chce mieć dzieci, by tak ryzykowała. Ty po prostu chcesz być w ciąży, żeby facet się z tobą ożenił. Poza tym przykre to jest jak kobieta zeszmaca się dla faceta i robi to co on chce. On i tak tego nie uszanuje. Jak zajdziesz w ciążę, kopnie cię w tyłek i poszuka sobie nowej kochanki.

Gość mundre lampucery
Wiedz że jak śpisz z facetem, to śpisz też z jego wszystkimi byłymi dziewczynami, i syf po nich na ciebie się przenosi. :-O ales ty mundra :-O

Gość nnnnieszczescie
ale ja z 2 strony bardzo chce zeby mu bylo dobrze,czy facetowi w gumce jest tak zle?

Gość informatyk_wlkp
yyyy nikt nie słyszał o tabletkach anty ? Halloł !

Gość mundre lampucery
te najlepiej se czysc po kazdym stosunku myszke i o***t chlorem :-O na wszelki wypadek wiesz :-O bo zakazdym razem spisz ze wszystkim jego bylymi laskami i ich syf ci sie zbiera w czipce :-O

Gość gość
mnie w gumce jest zle, bo nie czuje scianek pochwy, a to zadna przyjemnosc ...(

Gość gość
Ciekawe czy twój facet mysli o tym aby tobie było dobrze skoro dasz mu bez gumy bo sie obrazi...co to kuźwa karta przetargowa na fochy. Tylko jak zostaniesz z brzuchem to nie zakładaj kolejne tematu, że dałaś bez gumy a facet sie obraził i ulotnił bo w ciąży jesteś. Wy baby jesteście takie głupie czy tylko udajecie a pozniej ciąża i siedzą same z bachorami bo zamiast o sobie to tylko myślą o tych głupich facetach. Facet odpowiedzialny, któremu na was zależy się zabezpieczy i nie będzie robił problemu z gumą a jak nie chce to tylko szuka woru na spermę i tylko aby się spuścić a później wpadka i ucieka. Ja mam faceta od 7 lat i jeżeli nie założy gumy to co najwyżej może się ze swoją ręka zabawić ja tez jestem ważna i mój komfort a nie tylko jego.

Gość gość
a sam bierz sobie ćwoku tabletki anty i niszcz wątrobę, miej ryzyko raka piersi (choć ty nie masz piersi no ale mniejsza o to), zagęszczaj krew, ryzyko udaru, zatorów i zakrzepicy. Nie każda taka głupia, żeby się tak dla doopka tak poświęcać. Ty się nie patrz na to, żeby jemu było dobrze, tylko żebyś ty czuła się wygodnie i dobrze. Bo wiedz że i tak cię facet poroocha i zostawi bez sentymentów, gdy mu się znudzisz, więc czy warto się tak poświęcać? No tak jest niestety, że jak się z kimś seks uprawia, to tak jakby sie to robiło z jego poprzednimi partnerami, ten syf się przenosi, tak jest, jak nie wierzysz to trochę poczytaj nieuku. mmka789 masz zadatki na samotną matkę. Jak zajdziesz w ciążę to twój chłopak cię kopnie w tyłek bo byłaś dobra tylko do łóżka, i poszuka kolejnej, która będzie mu dawać bez gumki, bo on tak chce, bo TYLKO ON SIE LICZY, a potrzeby kobiety nie są ważne, tylko jego, zwykly egoista. No ale życzę powodzenia.

Gość jestem kobietą i wole bez gum
różnica jest i dla mnei i dla mojego faceta KOLOSALNA!! akurat musiałam zrobić 2miesięczną przerwę w tabletkach (badania krwi) i już nie mogę się doczekać kiedy znowu zacznę brać tebletki antykoncepcyjne!!!! :o . oczywiście jeśli ktoś poznaje kogoś przypadkowego to bez gumy ani rusz! :P

Gość mundre lampucery
ty idiotko wyobraz sobie ze sa kobiety ktore nie wybieraja sobie k****aza za faceta i syfu sie bac nie musza dewotko stara:-O sama nieduczona jestes :-O w chlorze niech se ten twoj dziad przed seksem z toba fiuta wymoczy

Gość nnnnieszczescie
dobra zaraz mnie zjedziecie naprawde:(bralabym tabsy tylko...ja jeszcze nigdy u gina nie bylam:(wiem wiem dno,a mam 25 lat:(

:D nie chce nikogo złapać na dziecko:) Mój chłopak może baaardzo długo uprawiać seks i nie dochodzić. Dla niego krótki numerek to 45 minut;p Czasem musimy robić przerwy, bo skurcze mnie łapią;D ;D Nauczył się dobrze kontrolować i nigdy nie dochodzi wewnątrz. Też nie chce mieć dzieci. Co do tego, że "śpi się z innymi jego byłymi"- a z mężem to wciąż kochacie się w gumce? Chyba nie. Nie sypiam ze wszystkimi, to dopiero mój drugi mężczyzna w życiu. Z poprzednim byłam aż 5 lat. Ja wiem, ze łatwo jest oceniać, bo nie pomyślałabym,że zgodzę się na takie współżycie. Ale wiem, że mój chłopak mnie kocha i gdy będę się upierała założy gumkę. Mam trochę za dużo lat i za dobrze znam swój cykl, żeby wpaść:) A moje dziecko, gdy się pojawi będzie wyczekiwane i kochane.

Gumka uciska penisa - czucie jest słabsze, a co więcej wielu facetów ma problem z utrzymaniem erekcji w gumce. Ja bym sugerował stosunek przerywany.

Gość gość
a co sadzicie dziewczyny o spiralach? nie trzeba gumki i truc sie tabletkami anty........

Gość karolla127
Stosunek przerywany jest bardz ryzykowny, bo pod napletkiem plemnik moze przezyc do 5ciu dni. Czyli jesli mezczyzna sie onanizowal, lub to juz kolejny jego stosunek, to istnieje mozliwosc, ze nawet po umyciu czlonka i braku wytrysku do pochwy, zajdziesz w ciaze.

Gość karolla127
Poza tym, podczas stosunku, z penisa wydostaje sie przezroczysta wydzielina, w ktorej tez moga znajdowac sie pojedyncze plemniki i to wystarczy do zajscia w ciaze.

Gość gość
ja także bez zabiezpieczenia od poczatku z tym partnerem ( teraz juz mąż) po slubie 7 lat, dziecko 4 latka... stosunek przerywany..

Jak się dokładnie facet umyje to raczej nie powinno nic zostać pod napletkiem;) Kwestia higieny. "Poza tym, podczas stosunku, z penisa wydostaje sie przezroczysta wydzielina, w ktorej tez moga znajdowac sie pojedyncze plemniki i to wystarczy do zajscia w ciaze"- w płynie preejakulacyjnym nie ma plemników. A ponadto wiecie dzieczyny ( i chyba faceci) jak trudno jest zajść w ciążę? Kobiece narządy płciowe mają kwaśne środowisko, które uśmierca 80% plemników zanim w ogóle dotrą dalej. Jest powód, dla którego facet ma w s*****e miliony plemników, a kobieta tylko 1 jajeczko. Tylko jeden, samotny, najbardziej wytrwały plemnik może zapłodnić jajeczko (nie mówię o ciążach bliźniaczych). A i potem jest duża szansa na poronienie na tak wczesnym etapie, że kobieta często nie wie nawet, że jest w ciąży. Wiem, że statystyki z gimnazjum wydają się nie potwierdzać badań naukowców;)

Gość gość
Karolla127, wszędzie pisze że liczba plemników w preejakulacie jest za mała do zapłodnienia. Stosunek przerywany to bezpieczna i najbardziej naturalna metoda.

Gość gość
czy ten prejakulat to takie przezroczyste?

Gość gość
Tak. Przeźroczysty płyn który wydostaje się z penisa w trakcie stosunku. Zawiera śladowe ilości plemników, niezdolnych do zapłodnienia. Jeżeli nie nastąpi pełnometrażowy wytrysk we wnętrzu pochwy, to ryzyka ciąży nie ma.

Gość gość
Jeżeli facet potrafi kontrolować wytrysk i uważa żeby nie spuścić się we wnętrzu pochwy, to wszystko będzie OK i żadne inne zabezpieczenie nie jest potrzebne.

Gość gość
moj mąż mowi ze sex w gumce to jak chodzenie po plaży w skarpetach

Gość gość
Stosunek przerywamy ma też te zalety, że jest metodą zawsze dostępną i darmową. Kto na codzień nosi przy sobie prezerwatywy ?