Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam nic do Pieńkowskiej ale jak jest poruszany temat seksu to jej nie trawię

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że wiele osób jej nie lubi. I rozumiem, bo jest specyficzna ale powiem Wam, że jak zaczyna się temat seksu to ona zachowuje się jak pieprznięta nastolatka. Stara baba a chichocze z wyciągania i wkładania gruszki w ciasto (wczoraj ddtvn). Dziś znowu chichocze jak idiotka przy temacie "gdy dziecko nakryje nas w sypialni". No ludzie. Stara baba a podnieca się jak dziewica.

Gość gość
Tak, zawsze ostatnie słowo musi należeć do niej i zawsze musi się podzielić swoimi przemyśleniami - aż brakuje czasu żeby się zaproszeni goście wypowiedzieli.

Gość gość
a widziałaś jak dzisiaj chichotała z trzepania jajek?no myślałam,że nie wytrzymam

Gość gość
Coz ta pani ma bajkowe zycie. Jej maz ma majatek wart setek milionow. Pani Pienkowska prowadzi swoj program od 8 do 11 . Wracajac ze studia moze wpasc na lunch do sheratona, po lunchu zakup nowej torebki za 4 tys a wieczorem szampan za 1000 zl. Zyc nie umierac . Syn odchowany wiec dziecko nie placze jej w domu. A jak pokloci sie ze swoim mezulkiem, to moze poleciec odreagowac stres na melediwy ,bo z jej pensji tez ja stac.. ma zycie godne pozazdroszczenia wiec nie dziwicie sie ,ze jej odwala....ma kase, wypasiony dom, nie przepracowuje sie, robi to co lubi

Gość gość
Widziałam już kilka razy jak była zniesmaczona przygotowywanymi potrawami, dziś znowu - że tłuste, że nie takie itp. Ja rozumiem, że eona żyje w pałacu i jest oderwana od polskiej rzeczywistości ale niech chociaż poudaje na potrzeby programu!

Gość gość
mnie rozwaliła jak rozmawiała z ojcem chłopca zamordowanego przez tą bestię trynkiewicza.ona nie powinna przeprowadzać rozmów tego typu:(

Gość gość
Wczoraj rozmawiała z małżeństwem, któremu z winy lekarzy zmarło dziecko tuż przed porodem. I ciągle tylko ja myślę, ja uważam, mnie przeraża itp. No tak, ona jest wstrząśnięta i musi się wygadać, przecież ma więcej do powiedzenia w tym temacie niż Ci biedni ludzie, którzy stracili swoje ukochane dziecko.

Gość gość
Dla mnie w ogole to cale dzien dobry tvn jest strasznie beznadziejne. Kiedys jak zaczynali to byly ciekawe tematy takich nirmalnych ludzi.. a teraz widze ze jest to program "o nich dla nich". Chodzi mi o to chyba w tej chwili istnieje po to by prowadzacy mieli prace, celebryci i modne paniusie z tvn mogly sie lansowac. Raz rozwalil mnie temat dotyczacy mlodych matek.. jak to z siebie rezygnuja itp. I na kanape zostaly zaproszone jakies bogate babsztyle i jedna opowiadala ze ona po urodzeniu dziecka to sie w malarstwie odnajduje inba jeszcze cos ta itp. A czemy nie posadza przecietnej kobiety ktora ma dwoje dzieci, chodzi na caly etat do pracy, prowadzi dom itp Albo ostatnio cos o ochronie skory zima bylo i pienkowska zacheycala sie rozwiazaniami wizazystki.. a re rozwiazania to chyba z 5 stow za jeden kosmetyk

Gość gość
A mnie i tak najbardziej wkurza Paulina Młynarska z miasta kobiet- boze jak ja jej nie trawię! Ona wie najlepiej, ośmiesza swoich gośc****erfidnie wytyka im błedy- no ludzie! A najbardziej chce mi sie smiac gdy w programie sa jacys ludzie od uroków, egzorcyzmów itp :D Gdyby mnie wzieli tam to bym sie jej spytała- taka pani pewna, że takie zjawiska nie istnieja? Czyli bez problemu zgodzi sie pani na rzucenie na pania i pani dzieci klatwe smierci :D Głupia baba z niej i tyle ;) nie widzi nic poza czub kiem własnego nochala

Gość gość
Dziś były zegarki do biegania - 1700 zł. Czasem poruszane tematy są fajne i przydatne ale często gadają o jakichś pierdołach a takie interesujące tematy załatwiają w 3 minuty.

Gość gość
No właśnie, jak zapraszają gości to niech dadzą im się wypowiedzieć! A Pieńkowska przerywa, wygłasza własne opinie a ten biedny Robert nawet słowa nie może wtrącić, a nawet jak coś powie to ona i tak go ośmieszy.

Gość gość
też jej nie lubię, ale bardziej mnie w*****a Kinga Rusin!

Gość gość
Ja nie rozumiem, czemu wszyscy piszą, że ona ośmiesza Kanterajta. On zachowuje się na poziomie i zawsze wodpowiednim momencie wyhamowuje jej idiotyzmy a jego brak ripost w jej stronę odbieram jako wysoce kulturalne i nie zniżające się do poziomu prowadzącej.

Gość gość
jak nikt jej nie lubi to po co ja trzymaja w tej telewizji?

Gość gość
bo jej mężuś sponsoruje tvn i niestety ona tam karty rozdaje a nie prezes

Gość gość
Bo Ona drażni samym sposobem bycia. Już nie jedna prośba wpłynęła o usunięcie jej z wizji, ale niestety.

Gość gość
Mnie ona nie przeszkadza, przynajmniej wprowadza kolor do programu ale z tym seksem to żanujące jest.

Gość gość
Rusinki też nikt nie lubi, no ale cóż..

Gość gość
No w sumie racja - ona ma na celu ośmieszenie jego a tak naprawdę ośmiesza tylko samą siebie - on wychodzi z tego z klasą a ona chichocze jak nastolatka (którą daaawno juz nie jest).

Gość gość
tez to zauwazylam, zal mi go troche ze musi z nia prowadzic, ale jest inteligentny wiec sobie niezle radzi.

Gość gość
to jest program dla bogatych i o bogatych na sprawy szarych ludzi tam zupełnie nie ma miejsca

Gość gość
pomijajac temat seksu tej Kobiety nie trawie jest okroooooopna !!! i powinna to w koncu zauwazyc arogancka menda okropne babsko sztywne jakby wp******ila kij od miotly brak slow ! nie lubie ogladac jej ani kiedy wystepuje w TVN od razu mi ochota przechodzi nudziara ·!

Gość gość
Pieńkowska jest żenujaca:p ale bogata i to pozwala jej dyktować warunki

Gość gość
oglądam ddtvn tylko wtedy gdy jest marcin a w weekendy magda

Gość gość
A kto gdzie mozna kupic taka badz podobna kiecka co jola miala dzisiaj? Czerwona z kieszonkami? Najbardziej lubie welman i prokopa :) Jola juz ma lepsza szyje, jest jaka jest ale rusinka ciale ma usmiech pod nosem jak jakas chora. i na kazdym kroku osmiesza lisa - jak kiedys bylo o zadowoleniu w łóżku to spytala jak to jest bo ona nie wie :P

Gość gość
a ja uwielbiam ddtv ale jak ona jest toogladam tv2 wkurza mnie bo ciagle musi cos sie wtracic,nawet temu prowadzacemu wchodzi w słowo a najgorzej jak sa goscie odpowiadaj a ona przerywa:( dzis miala ladna kiecke zreszta zawsze ma fajne ciuszki ale jak zobaczylam te chude nogi brrr brzydko powinna je zakryc do kolana nie lubie jej mogliby wymienic ja na młodszy model bardziej pasowałaby jakas fajna laska do tego prezentera:)

Gość gość
Prokop i Welman, to jest para ktora oglada sie z przyjemnoscia. Jest luz i naturalnosc. Kiedy mozna zartuja, kiedy trzeba zachwuja powage. Czasami mozna sie usmiac po pachy. Bardzo lubie ich ogladac: )

Gość gość
właśnie przez panią Jolę oglądam ten program co drugi tydz. No czasami na chwile włączę jak ona jest. TRAGEDIA! niektóre nastolatki w temacie seksu i seksualności zachowują się lepiej niż ona. Jej wszystko kojarzy się z jednym. Żal tego pana Roberta. Fajny i mądry facet a musi z taką panią pracować......

Gość gość
uppp

Gość LaLaLadyMm
Tak się jej czepiacie. A przez Was przemawia zawiść i chamstwo. I to jest to polskie piekiełko. Pisać na forum każdy może, ale ciekawe, czy powiedziałybyście, albo chociaż zasugerowali jej to w twarz? Nie sądzę. A napewno nie 99.9% z Was. Bo wszyscy są mocni w gadaniu o kimś, ale ''w ukryciu'', bo w twarz to mało kto ma odwagę. Mi pasuje jak ta Pani prowadzi ten program, a po to jest chyba w telewizji śniadaniowej, by pytać, ale też dyskutować z gośćmi. Nie prawdaż? :) A co do tematu seksu, to więcej luzu ludzie. Mój dziadek, który jest dużo starszy od Pani Pieńkowskiej, bo jest trochę po 70-tce też często śmieje się, bo coś mu się kojarzy, albo żartuje na temat seksu. O Nim też powiecie, że zachowuje się jak nastolatek? Nie. Poprostu ma dystans do świata i do tematu seksu. A Wy przesadzacie. Więcej luzu