Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka2222

boje sie ze wpadła musze pogadac

Polecane posty

Gość stokrotka2222

cześć dziewczyny, piszę bo muszę się wygadać. strasznie boje się ze wpadłam. z chłopakiem za każdym razem używamy prezerwatyw, ale raz, z tego co pamiętam było bez i to było 11stego dnia cyklu, ale wydaje nam się ze do srodka nie było. bo wyciągal i pare razy machnął jeszcze w rece i dopiero wtedy. dziś mam 27 dzień i nie mam, co gorsza może miałam tylko jeden dzień gdzie cos mnie w podbrzuszu bolało, a teraz nic, ani piersi nie bolą, ani jajniki. czuje tylko lekkie mdłości i sporadycznie mi się odbija. kupiłam dziś test ale czekam jeszcze, bo na razie nie chce mi się isc jeszcze do toalety. chłopak powiedział ze mam lekko twardy brzuch (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie). ale stresuje się bo nie mogę teraz być w ciąży! nie teraz.

Gość gość
zrób ten test i będziesz wiedzieć.

Gość gwiazdeczka22
HeHe z tego co pamiętasz a pamiętasz np.czy skończył w tobie bez gumki??

Gość stokrotka2222
nigdy nie kończył we mnie. zawsze kochamy się w gumce a teraz raz był seks przerywany i tez było pewny ze nic nie poleciało, ale to dlaczego tak teraz się czuje?

Gość gwiazdeczka22
Bo panikujesz bez sensu.Pewnie juz sie nakręcasz że to objawy ciąży.Jak kupiłaś test to idz go zrób

Gość stokrotka2222
zbytnio siku mi się nie chce ale ide, trzymajcie kciuki, zaraz dam znac co wyszło

Gość stokrotka2222
wyszedł negatywny

Gość stokrotka2222
wyszedł niegatywny i mam nadzieje ze to prawda, ale raczej tak, bo gdyby za mało czegos było to nawet wyszłoby ze wynik błędny a mi od razu wyszedł negatywny

Gość gwiazdeczka22
No tak też myślałam.Gratuluje i powodzenia a no i uważajcie jak dziecka nie chcesz mieć

Gość gwiazdeczka22
No prawda a czemu ma być nie prawda? A tak z ciekawości to ile masz lat??

Gość gwiazdeczka22
Za bardzo panikujesz może lepiej nie bierz sie za seks albo poważnie pomyśl o antykoncepcji bo stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji

Gość stokrotka2222
22 lata. a teraz tabletki będę brac,dlatego. a nie chce dziecka bo prace znalazłam i chce czegos się dorobic