Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba wpadłam

Polecane posty

Gość gość

Biorę midiane ale chodzi o cele zdrowotne, antykoncepcja przy okazji. Mam już 2 dzieci i wlasnie w niedzielę zapomniałam o tabletce (4 dzień brania), wzielam ją w poniedziałek rano ( zawsze biorę o 20.00) Kochałam się z mężem w sobotę i niedzielę. Tak się zastanawiam kiedy najwcześniej mogę zrobić test ciążowy. 7.03 mam wizytę u ginekologa i wtedy pewnie wszystko się wyjaśni. Nie powiem, że jest to odpowiedni moment na 3 dziecko, ale mamy warunki więc dramatu nie będzie. Jakie duże jest ryzyko ciąży?

Gość gość
Marne szanse na wpadkę, nie nakręcaj się

Gość gość
Sami byśmy w tym momencie nie zdecydowali się na 3 dziecko ale wpadka czemu nie :D

Gość gość
nie ma szans na ciąże- żadnej - za krótka przerwa - niema szans żeby się owulacja tak szybko odblokowała i na dodatek żebyś zaszła - nie ma szans na ciąże absolutnie żandych

Gość gość
Tylko widzicie jest jeszcze inny problem. Ja tych tabletek nie biorę co do minuty. Czasem o 20 a czasem o 22

Gość gość
nie jestes w ciąży, ale widze, ze chcialabys byc, moze po prostu odstaw tabletk i po problemie

Gość gość
nie wpadłaś.. niestety. Musisz zapomniec nastepnym razem na dłużej. Albo zwymiotuj pare razy zaraz po pigułkach.

Gość gość
Macie chyba rację. Chciałabym, ale świadomie, boję się zdecydować

Gość gość
tabletki mozesz spokojnie do 12 godzin zapomnieć - może lepiej pogadać z meżem? przemyślcie i zadecydujcie świadomie ? wiem że łatwiej wpaść niż się starać ale pomyślcie ile macie czasu jeszcze - czy dacie rady i czy chcecie - my pracujemy nad drugim a trzecie może kiedyś - nie wykluczam

Gość gość
aah zawsez tak jest o o tak to zawsze jest no przecie no tak :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
masz 2 dzieci i nie wiesz kiedy sie robi test ciazowy????szok