Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy z tego coś jeszcze moze być ? wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość gość

Po krotce.. zerwał ze mną.. no prawie pół roku temu, byliśmy 8 miesiecy razem. Ja(22) - jego pierwszy związek , On(31) moj pierwszy facet,także w łózku, zerwał bo niby to nie było to, pomylił sie. Pozniej po zerwaniu jednak mowil, ze kocha, pozniej sie wypierał..znajomi mowili, ze zrobil to dla mojego dobra, a raczej dlatego zebym nie widziała w nim tylko takiego faceta jakim był.. bo bardzo lubi uzywki. Od tego pol roku, spotykamy się..na początku był to seks, jednak teraz jemu na seksie nawet juz nie zależy.. a my spotykamy sie dalej. Mówi po prostu, ze lubi gdy jestem obok. :O ON nawet juz nie chce seksu, to raczej ja mam wieksze potrzeby. Do sedna.. czy moze cos z tego jeszcze być? On patrzy na mnie nadal jak kiedyś, o powrocie nie wspomina, w ciagu tygodnia zazwyczaj kontaktu nie mamy. Proszę o radę, ludzi bardziej doświadczonych bo ja niestety nie ukrywajmy - w tej kwestii go nie posiadam. :(

Gość gość
up

Gość gość
Wygląda na to, że facetowi jest poprostu wygodnie z Tobą i wie, że ma u Ciebie bezpieczną przystań. Ja bym nie liczyła już na porywy uczuć i miłości, bo facet tego w sobie nie ma :-(. Taki związek powoli wyniszczy Cię wewnętrznie, bo jak widać jest tylko gorzej. chłopak brał czy bierze używki, a to do niczego dobrego nie doprowadzi ani jego ani Ciebie ani Was. Sam musi chcieć coś z tym zrobić, a widać że nie chce, bo mu w tym pomagasz będąc z nim i w tym niejako wspierając. Zadbaj o siebie, bo on tego nie zrobi, a wręcz wpędzi Cię w lata, a wtedy pies z kulawą nogą na Ciebie nie spojrzy ;-)

Gość gość
Oj, Ola, daj spokoj, juz ci tu ludzie we wrzesniu pisali, ze nic z tego nie bedzie, ale ty i tak musialas zalozyc 50 watkow...

Gość gość
nie wiem o jaką Olę chodzi ale na pewno to nie ja ;) chociaz tak - zakładałam kiedyś wątki ale sprawy od tamtego czasu troche sie zmieniły.. dlatego ponawiam :)

Gość gość
mysle, ze gdybys dala mu zatesknic za soba chociaz na kilka tygodni i jemu by cie brakowalo to by moglo.. ja znalam kiedys faceta co to tez zostawil swoja kobiete bo byl cpunem, nie chcial zepsuc jej zycia, niestety .. juz nie zyje :O