Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cenzura na kafe

Polecane posty

Gość gość

Na forum kafeterii usuwane są wszystkie opinie krytykuje rządząca ekipę .Od kilku lat znowu wróciła cenzura.Co na to zwolennicy obecnego rządu ?

Gość gość
zobacz sobie na wybory albo nowe wybory. postów krytykujacych rząd jest bardzo dużo, obrażających Tuska i ministrów też.nie pieprz o cenzurze

Gość gość
Na innym forum to samo. Ktoś napisał, że powinniśmy zrobić podobną rewolucję jak Ukraińcy i post został usunięty. Rządzący czuwają.

Gość gość
Idźcie na fora "niezależne", tam to jest wolność słowa :D :D

Gość gość
To kafeteria jest od kogo zależna? Od Tuska, a może od Merkel lub Putina? I coś myślę, że zaraz usuną mój komentarz.

Gość gość
Gosciu z 13.19.58 nie pieprze bo usunieto trzy moje opinie nie przychylne rzadowi ale nie chamskie czy z przeklenstwami.Cenzura wrocila nie tylko na kafe ale w telewizji publicznej czy w TVN w mniejszym stopniu w innych stacjach .Cenzura znowu w Polsce jest

Gość gość
Szkoda, ze nie widzieliście komentarzy na Onecie. Tam to dopiero jest cenzura. Nieprzychylne rządowi, Merkel i Putinowi komentarze są usuwane i masowo minusowane. Poza tym bardzo długo dodaje się odpowiedź na takie komentarze.

Gość gość
To samo jest na Wirtualnej Polsce