Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarna 16 tydz

Bóle podbrzusza

Polecane posty

Gość ciężarna 16 tydz

Witajcie. Miałyście w ciąży bóle podbrzusza? Nie mogę zbyt dużo chodzić( a właściwie to tylko tyle co do toalety bo strasznie rwie mnie w dole brzucha, nawet z przewróceniem się na drugi bok jest problem... Leżałam tydzień temu w szpitalu i na chwile dolegliwości przeszli ale znów mam to samo teraz biorę dziennie 3 nospy forte doustnie, 2 w zastrzykach, 2 papaweryny w zastrzykach i 6 lutein dopochwowo czy to nie jest za dużo tych leków? Boje się że wpłynie to niekorzystnie na moją kruszynkę...Usg wykazało że mam za mało miejsca dla dziecka.

Gość gość
Bóle podbrzusza to ja miałam na początku ciąży, jakoś między 7 a 9 tygodniem.

Gość gość
Zdecydowanie za dużo leków 6 lutein i 3 nospy??? Chyba chcesz chore dziecko urodzic

Gość gość
No mnie na przykład jak tak bolało podbrzusze to nie brałam żadnych leków, bo po co skoro ból jest do zniesienia i przetrwania

Gość ciężarna 16 tydz
właśnie mi też się tego za dużo wydaje wczoraj przyjęłam tylko to nospę w zastrzykach i papaweryne i luteinę ale już tych nosp do ustnych nie brałam, myślałam że coś pomyliłam ale dziś dzwoniłam do lekarza i sie okazało że sie nie pomyliłam tylko tyle mam brać tego wszystkiego. To wszystko biore dopiero od wczoraj w czwartek idę na kontrol i może coś odstawi. Nie wiecie czy to jest prawda że do szpitala nie mogą przyjąć jak nie minęło 14 dni od ostatniego pobytu?

Gość ciężarna 16 tydz
lekarz stwierdził że mam strasznie twardą macicę i w każdej chwili może wszystko wypaść.

Gość gość
Wiec powoinnas brać magnez to jest lepsze i mniej inwazyjne niż nospa. Magnez łagodzi bóle podbrzusza spowodowane rozciąga niem macvicy, Moj lekarz osobiście mi powiedział ze nospa to najgorszy lek jaki może być w ciszy szczególnie w takich ilościach no ale to tylko zdanie mojego gin