Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki komputer ??

Polecane posty

Gość gość

doradzi ktos w kwestii zakupu komputera stacjonarnego ?? interesuje mnie kompletna podstawa coś jak http://www.x-kom.pl/p/173034-desktop-x-kom-picasso-g1820-4gb-500-dvd-rw.html tylko najlepiej za ok. 900-1100 zł... komputer musi być nowy i z systemem (najchetniej darmowym) bo staram się o dofinansowanie. od razu pytanie - czy wogole możliwe jest że przejdzie w mopsie komputer z darmowym systemem ?? czy musi to on być normalnie uwzględniony na fakturze ?? czy może to być np. linuks (tak mi doradził znajomy informatyk, ale podobno w mopsie potrzebują faktury - a skąd mam wziąć fakturę na coś co jest darmowe...) proszę o poradę

Gość gość
Dofinansowanie z MOPS na kompa :o:o Też chcę, Gdzie to

Gość gość
Procesor: Intel Pentium G3250 /3.2GHz, 3MB, LGA1150, BOX/ 239 zł Chłodzenie: - - Płyta główna: MSI H81M-P33 /intel H81, LGA1150/ 165 zł Pamięć RAM: GoodRam 4GB 1866MHz CL9 Play Black 135 zł Druga pamięć RAM: - - Dysk twardy: Western Digital Green 500GB 7200rpm 64MB cache SATA600 215 zł Drugi dysk twardy: - - Karta graficzna: - - Karta dźwiękowa: - - Karta sieciowa: - - Nagrywarka DVD / BluRay: - - Obudowa: SilentiumPC Brutus M25 Pure Black (b/z) 165 zł Zasilacz: XFX Core TS 430W 120mm 80+ Bronze 120mm 169 zł Monitor: - - Tuner TV: - - Klawiatura: - - Myszka: - - Podkładka pod mysz: - - Drukarka: - - Kabel do drukarki: - - Listwa zasilająca: - - System operacyjny: - - Oprogramowanie: - - Oprogramowanie: - - Suma: 1088 zł brutto 884.55 zł netto esc. pl

Gość meraskaa
według mnie najlepiej składak :) Mam kila laptopów, ale żaden nie zagwarantuje ci takiej stabilności jak stacjonarny, dlatego bym się nawet nie zastanawiała. Ja mam takiego http://znajdz-taniej.pl/promocja/zestawy-komputerowe/dell-vostro-3900-gbearmt1603-108-ubu-core-i5-4460-4-gb-1000-geforce-gtx-745-dvd-linux-pakiet-uslug-i-wysylka-w-cenie.html do tego dokupiłam sobie monitor 17stke z acera bo była w dość dobrej cenie i zestaw głośników z creativa których akurat nie polecam bo po kilku tygodniach już na stykach coś trzeszczy :( A głośniki nie były najtańsze z suboferem 5.1 więc jak dla mnie porażka :( potencjometr też szaleje i sam się odłącza. Natomiast sam komputer della jak najbardziej mogę polecić :)