Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannajuzniemloda

suknia

Polecane posty

Gość pannajuzniemloda
to nie przygłup wbrew pozorom :D To całkiem pewnie fajny człowiek tylko z przykrym zyciem, jest na dosłownie kaaaaaażdym wątku jak się rozejrzałam i nic nie wnosi tylko obraża, ze gruba, ze chuda, ze zona, ze matka, ze staraczka, ze konkubina, ze szczepiona, ze zesrana :D

Gość gość
banan liże wszystkim doopę w każdym temacie.Chyba szukasz na siłę koleżanek.twoje skomlenie jest żałosne jak twój nick

Gość gość
Do goscia wyzej-tylko nie popusc czasem!;)

Gość gość
Madzia od kilku godzin zażarcie broni tu swojej szmatki i nie może znieść,że nikomu się nie podoba

Gość gość
hej taka dobra rada jak świnia -świni weź wstaw NORMALNE wyraźne zdjęcia sukni a nie jakąś czarno-białą miniature na której g***o widać a nuż jakaś locha sie skusi.

Gość pannajuzniemloda
suknia już sprzedana, koniec tematu :)

Gość gość
jasne sprzedana.kto taki naiwny kupił bez mierzenia?ściemniasz koleżanko

Gość pannajuzniemloda
bo pierdaczysz głupoty jak poparzona, piszesz za kilka osób, zabawna jesteś, ale wszystko co zabawne kiedyś się nudzi :)

Gość gość
poparzona a raczej zdesperowana jest nasza autorka :D chyba liczyła ze jakaś małolata co wpadła rzuci się na jej spadochron :D

Gość gość
piszę za kilku gości powiadasz?aa to ciekawe bo przecież rozpoznawałaś mój styl pisania...kropki i spacje pamiętasz?:D chooyowo idzie ci to rozpoznawanie.przestań juz warować w temacie i idź na kolację:D oj gruba gruba...

Gość gość
E a wy pokażcie swoje kiecki jak takie mądre jestescie... a przecież zapomnialam ze wy wszystkie konkubiny jestescie i wiecznie czekacie aż was wasz nierobek o rękę poprosi.no ale to jeszcze potrwa wiec do tego czasu posiedzcie na forum i szczekajcie innym :D

Gość pannajuzniemloda
może i spadochron ale za to szyty na miare i za 3000zł. Jak już kupisz swoją suknie, pójdziesz w niej do kościoła i zrobisz furore to wtedy możemy porozmawiać. Kolacje jadłam, kiełbase smażoną :)

Gość gość
chyba poszła mąż do koryta pomyje z całego dnia wlał - więc nie ma czasu odpisać wp*****la jadło

Gość pannajuzniemloda
uśmiałam się do łez :)

Gość gość
o spadochronie też nie pisałam ja i znów pudło.widać,że te trzy koła to dla ciebie majątek bo już któryś raz tu o tym trąbisz:D to,że była szyta na miarę to mnie nie dziwi bo w salonie sukien chyba nie ma takich rozmiarów:Da do kiełbaski smalczyk od tatusia był?

Gość gość
22:03 popłakałam się ze śmiechu:D

Gość pannajuzniemloda
no nie ma takich rozmiarów to wiadome :D dla mnie nie ma rozmiaru, dla ciebie nie ma faceta, no widzisz taki los. Ja mam męża i spadochron do opchnięcia a ty masz forum i szczekanie na prawo i lewo.

Gość gość
i znów pudełko bo męża mam i uwaga!suknię tez miałam w rozmiarze 36.miałaś kiedyś taki?:D moja talia ma obwód twojego uda:D:D

Gość gość
pannajuzniemloda>>>>> a czy zdajesz sobie sobie sprawę, że zamieszczając takie ogłoszenie na KAFE możemy cię jako anonimowe pomarańcze "zjeść"? z dobroci serca nie napiszę o co dokładnie mi chodzi może sie domyślisz :D

Gość gość
spadam grubasku,trzymaj się.tylko nie schudnij mi tam:D

Gość pannajuzniemloda
no i ciesz sie i chwal na prawo i lewo bo masz prawo :D Chcesz zebym napisała ze ci zazdorszcze? taki c*****j

Gość gość
a ta nastepna !!