Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikunia2526

rozpuszczone wlosy krecone z welonem

Polecane posty

Gość ikunia2526

od urodzenia mam kręcone włosy, chciałabym aby do slubu były rozpuszczone ale z welonem. nie widziałam w internecie zadnych ciekawych upiec z welonem. możecie mi cos podpowiedzieć? wlosy mam blond kręcone troszkę za ramiana, nie chce zadnych kokow. w gre wchodzą drobne upięcia na rozpuszczonych włosach...

Gość ikunia2526
co kogo?

Gość gość
albo rybka albo pipka. nie bez powodu nie możesz nic znaleźć. welon do rozpuszczonych włosów wygląda nieciekawie, więc przemyśl to sobie

Gość gość
Nie mam co myśleć. będą rozpuszczone włosy z welonem. To, że Tobie się coś takiego nie podoba to nie oznacza, że innym nie może się podobać! A zresztą napisałam, że mogą być jakoś upięte delikatnie, oczywiście w rozpuszczonych włosach.

Gość gość
To ja nie wiem jak Ty szukasz.. wpisz sobie w google grafika "loki rozpuszczone z welonem" i masz tego tyle że sama nie będziesz wiedziała co wybrać..

Gość gość
stylistycznie to się bardzo gryzie-to tak,jakbyś ubrała do eleganckiej sukienki kalosze!!!!albo welon albo same długie włosy -razem wygląda to fatalnie i świadczy zwyczajnie o braku wyczucia i gustu