Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorszy film z wesela jaki widzieliscie

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie film z wesela to podstawa i musi byc wszystko perfekt ale film jaki obejrzalam z wesela mojego kuzyna to poprostu żenada - zadnego wstepu np ze zapraszamy na film czy cos podobnego ze wesele odbylo sie tu i tu slub w takim i takim kosciele panstwo mlodzi orkiestra itd - przy wlonczeniu plyty na pierwszym planie przy pokazywaniu zdjec mlodych na początku zdjecia kompletnie pomieszane najpierw zdjecie mlodej jak miala komunie potem jak sie urodzila ciut starsza i jej dorosle zycie potem mlody 2 zdjeca uciete czyli bylo tylko widac tułów bez glowy i nastepne zdjecie tylko nogi koszmar -nastepne co mnie zbulwersowalo to ubieranie mlodej zamiadt nakrecic jak sie przygotowuje to kamerzysta nakrecal samochod potem gosci jak przychodza na blogostawienstwo balagan jaki byl w domu czyli kupa prezentow jakies garnki w zlewie brudne psa lizacego sie po d***e ciotke Zoche jakąś ktora ziewala i wiele innych koszmarnych rzeczy -nastepna rzecz to blogostawienstwo zamiast ladnie stac z boku i miec caly cykl w obiektywie to kamerzysta latal raz ze strony mlodego nakrecil potem przeszedl na strone mlodej i na koncy stal za plecali mlodych i bylo widac twarze rodzicow jak blogoslawia dzieci i gosci zebranych w domu -kolejna rzecz to wejscie do kosciola zamiast stac przy oltarzu i czekacna mlidych i nakrecic ich jak ida to stal za nimi przy drzwiach i nakrecil jak ida plecami do kamery - kolejna rzecz to przysiega zamiast stac na srodku jak to zwykle bywa to kiedy młody mowil przysiege to stal za plecali mlodej i go nagrywal akuedy mloda to za plecami mlodej przy obraczkach bylo to samo tym bardziej ze nie mowili do mikrofonu wiec nue bylo nic slychac koszmar -nastepne to zyczenia zamiast dac jakis podklad muzyczny to nic nie dal i bylo slychac tych ludzi zyczenia jakies trabienie samochodow itd -przy bramie weselnej zamiadt nakrecic mlodych jak wychodza do tej bramy to nakrecil korek samochodow gapiów na ulicy autobus dzieciaki jadace na rowerach itd -wejscie mlodych na sale zamiast wejsc przed nimi i nakrecic jak wchodza mlidy z zona na rekach to nagral ich od tylu - nagrywanie gosci jak jedza oboiad jakas ciotka ktora sobie w zebach grzebala praktycznie caly czas nagrywal gosci jak jedza jestem ciekawa po co - podczas pierwszego tanca mlodych zamiast nakrecic mlodych jak tancza to przez caly taniec krecil gosci ktorzy tanczyli w kółku moze z raz i to na 1 min byla skierowana kamera na mlodych podczas ich 1 tanca - kamerzysta nagrywal jak goscie pisza cos na telefonie bylo nawet zbliżenie na pania ktora pisala sms stał za nia i nagrywal co ona pisze i to chyba tak z kilku ludzi nagral ktorzy cos w telefonie robili -i ogolnie nagrywanie na weselu bylo koszmarne zero taktu zero praktyki latal z ta kamera po calej sali nagrywal z drugiego konca sali kogos tam co palil sb akurat papierosa ludzie przechodzilu mu przez ta kamere 1sekunde nagral kogos tam kto tanczyl za chwile nagral kelnerke ktora niosla talerze na tacy - zadnego ladnego zakonczenia np przezyjmy to jeszcze raz czy cos podobnego nic tak jak byl ostatni taniec na tym sie skonczylo no porostu koszmar w zyciu nie widzialam brzydziej nakreconego filmu z wesela niz ten kamerzysta sie do tego nie nadawal A WY JAKI FILM Z WESELA NJBRZYDSZY WIDZIELIŚCIE

Gość gość
Dłużej się nie dało?

Gość gość
a po cholerę taki gniot, kto to w ogóle ogląda z wyjątkiem samouwielbiającej się Panny Młodej ? Ci którzy byli na weselu sami widzieli i pamiętają....a Ci którzy nie byli ich to nie interesuje.... gdy spojrzysz za 10 lat na ten swój idelany ślub to stwierdzisz że miałaś wiejski makijaż i wiejską fryzurę....i tyle

Gość gość
Ze ślubu mojej kuzynki. Ona sama jak to zobaczyła, to prawie się popłakała, bo miała zupełnie inną wizję i teraz walczą z tamtą firmą. Tam było spieprzone WSZYSTKO. Połowa się nie nagrała, podkład nie ten, kazanie nie nagrane, przygotowania panny młodej się nie nagrały, na końcu lista gości, na której nie było wszystkich, w ogóle to wesele samo w sobie byłą klapą, orkiestra słaba, o wszystkim zapominała, o podziękowaniach dla rodziców, chrzestnych, aż dziwne, że o oczepinach nie zapomnieli.

Gość gość
tego gniota pisała kobieta, która do orgazmu dochodzi dopiero po kilku godzinach pompowania

Gość gość
po jechaniu prysznicem po psioszce

Gość gość
A ile zapłaciła za ten film, tak szczerze? Pewnie 1500 u jakiegoś videomietka, i zdziwiona że wyszła kicha, bo miało być mp studio ha ha ha :D

Gość videowiec
No tak, panna chciała mieć wypas reportaż w nowym stylu zrobiony i oczywiście wiejski kamerun obiecał wszystko co chciała usłyszeć, a wyszło jak wyszło, czyli wyszło jak zawsze, bo jak miało wyjść? Ludzie głupie ciągle w cuda wierzą, że coś będzie tanio i z***biście ;D

Gość gość
Podpisywanie młodych świadków rodziców czy kościoła na filmie to mega wieś gratuluje gustu.

Gość krisband
Jak ktoś chce tanio, to później sam ma... Tanio to można telefonem komórkowym nakręcić. Najpierw trzeba zadać sobie pytanie - szukam czegoś taniego czy dobrego? Bo taki zestaw rzadko idzie w parze, tak jak w innych sferach życia - kupując TV, samochód, buty czy inny sprzęt kupujemy albo tanią chińską podróbkę albo markowy sprzęt w konkretnej cenie. Niestety jakość musi kosztować. Zresztą... w przypadku zespołu czy DJ-a istnieje podobna zależność.

z jakiej zapadłej wiochy (mentalnej) trzeba się wywodzić, by przejmować się takim czymś jak film z wesela?

Gość gość
Z filmami podobnie jak z fotografią. Zapłacisz 3000+ i masz krótki, ale fajnie zmontowany i po prostu nowoczesny film. A zapłacisz 1000 i dostaniesz 4-godzinnego, nudnego tasiemca. Znam takich co robią jeszcze na VHS i kasują za to 300-500 zł. To nie jest żart proszę państwa :)

Gość gość
widziałam wiele filmow bardzo fajnie zrobionych ze slubu i wesela i to ze był kamerzysta dużo tanszy wcale nie oznacza ze było zle bo zrobil film o wiele lepiej i fajniej niż wlasnie te gnioty za ponad 3 tys....wszystko zależy od człowieka i jakie ma podejście i umiejetnosci.

Gość pasożytkaaa
brzydko, brzydziej i najbrzydziej :D :D :D

Gość gość
o fuj to ja miałam wesele baz kamerzysty i fotografa i jest ggiiiittt ;)

Gość gość
Ja lubię filmy jak mają 3-4 h dla mnie godzina to za mało to może być jako dodatek, ale nie jako cała płyta dla mnie bez sensu.Ja będę miała film około 3 h ceremonia ślubna skrócona najważniejsze momenty , w tym będzie teledysk i pokazana zabawa gości.