Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onacalinka

Co zrobic by on wrocil pytajnik

Polecane posty

Gość onacalinka

Mija 3 miesiace od rozstania, ani ja sie nie odzywam ani on. Zmienil numer wszystko tesknie bardzo i pragnelabym by bylo tak jak dawniej bylismy 2,5 roku razem oboje po 30lat.

Gość gość
Macie po 30 lat, to chyba juz jesteście na tyle starzy, że rozumiecie, że jak się rozstaliście, to o coś poszło, a jak poszło, to wyszło szydło z wora, a jak wyszło, to tego nie da się zmienić, cofnąć, zmazać, ubłagać, wymodlić, ani wyzipać!

Gość onacalinka
Odkrylam jego klamstwa- a to ze pisal do eks ze ja nadal kocha i bedzie kochal itp. Tlumaczyl sie o tak,ze musial tak jej pisac bo chcial przez to cos osiagnac. Ja nie wiem. Jestem w kontakcie z ta dziewczyna. Milczy po naszym rozstaniu nie odzywa sie do niej a juz prawie 3miesiace. Nie wiem, czy zadzwonic do niego do domu pogadac umowic sie na spokojnie pogadac, to ja zerwalam bo nie pogodzilam sie z tymi klamstwami z eks i z innymi.

Gość gość
nie pogodziłaś się, bidulko. dlatego chcesz do niego zadzwonić i się z nim umówić, chociaż cię oszukiwał i kłamał. co za hipokryzja!!!!

Gość gość
daj sobie spokój, nie poniżaj się przed nim, zresztą ja myślę, że on już i tak do ciebie nie wróci, bo 30latek ma już ukształtowany charakter i jak się znudzi kobietą to tak na dobre, więc nic już nie zrobisz. Ty też masz już 30 lat, bądź mądrzejsza, nic z tego nie będzie, on cie nie kocha, skoro ma cię gdzieś tyle czasu. On sobie szybko znajdzie 20latkę, pełno takich na portalach randkowych, więc po co ma ganiać za tobą? zresztą ja uważam, że to zwykły doopek, 30lat, dwie byłe, dwóm zmarnował już zycie i obie zostawił jak mu sie znudziły, facet zwykłe ZERO, nie masz za czym plakac.

Gość onacalinka
Czasami mam takie dni ze tesknie a czasami ze faktycznie- dobrze ze to sie skomnczylo! Pewnie masz racje, a dodac do tego maminsynek bo to w duzej mierze jego matka naklaniala go do zerwania z byla. Takze chyba masz racje,ze juz sie nie zmieni a jak znajdzie jakas to na chwile by ulzylo. Pomagalam mu pracy nie mial gotowalam bylo wygodnie a jak odkrylam klamstwo dzieki bylej zwyzywal i mnie i ja i koniec tematu.

Gość gość
Jest dupkiem! Nie masz za kim plakac! Gosc jest skonczony! Ma 30 lat a zero ambicji, a Ty jeszcze bedziesz szczesliwa!