Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młoda dziewczyna z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

witam poznałem dziewczynę jest w moim wieku mamy po 20lat ona ma dziecko 2letnie nie jest z ojcem dziecka bo ją bił piszemy razem w sumie dobrze się nam pisze ona wie że na razie kasy nie mam żadnej bo brak pracy ja mieszkam z rodzicami ona też . Pisała że może się spotkamy pogadamy i wgl nie wiem czy jest sens dalej to ciągnąć jak myślicie?

szczerze - ja bym nie ciągnęła. Z całym szacunkiem dla dziewczyny, która może być dobrą i fajną osobą to za duży ogon się za nią ciągnie.

Gość gość
właśnie zastanawiam się czy nie dać jej wprost do zrozumienia że możemy zostać tylko kolegami ale mógłbym ją urazić tym bo mi nie przeszkadza to że ma dziecko nawet mówiłem jej o tym. jest ładną i dobrze się dogadujemy tylko nie wiem co dalej będzie boję się że pokocham to dziecko i ją a później wyjdą z tego problemy

Gość gość
i c**e pewnie szeroką, jak masz dużego to ****aj

Gość gość
prawiczek. Też tak myślałem jak teraz to napisałeś ale jak miałem 16lat teraz mam 20 i szczerze takie coś mnie nie kręci wiem że dosyć przesyła w życiu i jeszcze ją bym miał ją wykorzystać? Nie tak się nie zachowam