Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sluchajcie czy na kafe nie ma innych tematow

Polecane posty

Gość gość

Niz kiedy i jak zajde w ciaze. Kiedy i czy wogole znajde meza itp.? Albo czy lubicie seks analny? Albo moje dziecko zrobilo to, a moje tamto" Czy nie mam innych ciekawszych tematow? Nie jestem feministka, ale mi sie cos wydaje, ze wy macie bzika na punkcie zajscia w ciaze. Czy tu nie ma innych tematow, np. o studiach, pracy, o zainteresowanich, o ksiazkach. Jest tyle ciekawych tematow do dyskusji, a tutaj jak juz ktos zalozy jakis ciekawy watek to albo nikogo to nie interesuje i temat pada, albo trole go zajma. :o

Gość gość
aha to uwazasz, ze kazdy mlody to bezmozgowiec. No zazdroszcze ci polotu

Gość gość
Pokaż choć jeden temat o seksie analnym albo o tym co zrobiło jakieś dziecko. Z pierwszej strony.

Gość gość
Takie trudne? Czy tak lubisz sobie pop********ić bez sensu???

Gość gość
A uwazasz, ze to malo? Zagladam tutaj czasami i zawsze te same tematy. A o seksie analnym szczegolnie. A tematy na pierwszej stronie zmieniaja sie co kilka sekund - wiec jest to glupi argument.

Gość gość
Jest dział kultura książki i kino,tam się kieruj :)

Gość gość
To pokaż choć jeden temat z dzisiaj o seksie analnym.

no ale generalnie większość tematów się dubluje... Tutaj nie ma żadnych "stróżów prawa", tematy do usunięcia wybierają chyba ciągnąc losy... Wolna amerykanka :D Wyzwiska, prowokacje a co drugi temat to obrabianie d**y, chłopak mnie bije, coś o dzieciach lub ciąży albo karmieniu mm/kp, seksie albo żarciu. Czasem jest coś normalniejszego ale i to rzadko... Szczerze mówiąc same tytuły tematów na głównej wyedukowały mnie przez rok lepiej niż 2 lata WDŻ-etu :P

Gość gość
I widzisz jaka głupia pizzda z Ciebie? Jesteś po prostu debilem, który nie ma niczego do powiedzenia. Jest dzisiaj wiele tematów, w których możesz się odezwać, ale zbyt tępa Jesteś.\Taka prawda. :D :D

Gość gość
25.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość powiem wam że żadna szanująca się kobieta nigdy nie siedziałaby tutaj po przeczytaniu samych nagłówków dlatego tu siedza same pasztety bez wyjścia X A Ty co tutaj robisz, kotku?

Gość gość
Niekoniecznie, wchodze tutaj czasami jak akurat serfuje. I ciagle mam nadzieje, ze moze kiedys cos sie tutaj zmieni;-)

Gość gość
I mialam racje zakladajac ten watek, zaraz przypaleta sie jakis hejter z wyzwiskami

Gość gość
nie wybielam sie, a jedynie stwierdzam fakty, bo nie nazwalam nikogo paszczetem, a skoro ktos wchodzi na moj watek i wzywa od p**d, to co to jest wedlug ciebie normalne? Sam o sobie wystawiasz swiadectwo. Korzystaj dalej z anonimowosci, bo pewnie w normalnym zyciu jestes zakompleksionym nastolatkiem. Spadam, bo nic tutaj po mnie :o