Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Aga 22222

KOCHANI WITAM WAS WSZYSTKICH :)

Polecane posty

Gość Aga 22222

kochani wiem co czujecie,ale nie mozecie się poddawać ja własciwie chyba przez ostatnie 3 lata codziennie miałam mysli samobójcze.raz miałam próbe samobójcza w wieku lat 14 wtedy było tak że miałam mnóstwo problemów.a najwazniejszym było to,że miałam zawód miłosny.i chciałam zwrócić uwage ukochanej osoby(kobiety).strasznie cierpiałam bo miałam mieszane uczucia co do mojej orientacji.byłam pewna czy jestem homo przez lata.strasznie cierpiałam bo to była miłość bez wzajemnosci.poza tym nawet jakbym się zakochała później to i tak by było ciezko.ponieważ wiadomo ze nasz kraj nie nalezy do tolerancyjnych.dodam ze mój homo nie wziął sie z nikąd.kiedy miałam 8 lat kilakakrotnie zostałam zgwałcona.przez lata byłam maltretowana psychicznie to odbiło sie na mojej psychice.byłam pewna że jestem homo do czasu az nie poznałam pewnego chłopaka.wspaniałego o niezwykej wrazliwości jak ja,bardzo inteligentnego czułego .wtedy zaczełam podejrzewać że jestem be bardzo długi czas bylam rozdarta.teraz chodze na psychoterapię do wspaniałej psychoterapeutki .pokochałam siebie teraz nie stawiłabym dobra swojego nad dobro partnera gdyby mnie np.bił czy cos.kiedys sie 2 razy przypaliłam,ileś tam razy pociełam żeby zwrócic uwage i maniipulować ukochaną osoba.stwierdziłam moge miec 1000 miłości bo jestem osoba bardzo kochliwą a życie mam jedno.jeśli się za daleko posunę nie będzie tak jak w moim ulubionym serialu fantastycznym czarodziejki.że wezwą demona czasu i on cofnie czas ja ożyję i będzie happy end.gdyby mi ktoś powiedział pare lat temu jaka dzisś bedzie szczęśliwa nie uwieżyłabym.moje przesłanie jest,takie niezaleznie jak cierpicie i z jakiego powodu pamietajcie ze jest napewno ktoś dla kogo macie warto żyć i coś dla czego żyjecie czym żyjecie np.pasja.pamietajcie kochani macie tylko 1 życie a miłości moze być 1000 z miłoscią wasza fanka=d <3:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować