Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia37

jaki podklad jaki puder ?pomocy.

Polecane posty

Gość sylwia37

Mam 37 lat od 13 roku zycia stosowalam przerozne leki ,masci . Jestem po 7 miesiecznej terapi Izotekiem ,pomoglo rewelacyjnie. Znikly wszystkie krostki. Pozostaly nierownosci dziurki duze pory i uwidocznily sie lekie zmarszczki jaki podklad jaki puder ? Pomozcie

Gość gość
Co to jest izotek?

Gość gość
Idź na kwasy to cera Ci się super wygładzi. Wtedy byle jaki puder i będziesz ślicznie wyglądać.

Gość sylwia37
Pol roku nie moge isc na zadne kwasy ani na mikrodermablazje . Poniewaz moga powstac przebarwienia a czytalam o takich przypadkach. Pani dermatolog mnie ostrzegla bo juz chcialam isc na zabiegi .

Gość gość
polecam ci armani lasting - dla mnie rewelacja, a tez mam rozorana cere syfami, plamami i czego tam jeszcze chcesz. fajny efekt drugiej skory, a nie makijazu. jak sie patrze na twarz nawet po dniu pracy, to widze po prostu ladna skore, a nie fluid. idz do douglasa i popros o probke, bo cholernie drogi. aa i kolory sa dobre, w koncu trafilam na pierwszy, ktory zlew sie z szyja. nie wiem jak on to robi, bo skore na szyiu mam troche w innym kolorze, a tutaj - po prostu rownomierny kolor. natomiast puder wykonczeniowy - dobry jest transparentny kanebo sensai. lekki, nie robi tapety czy efektu ciasta. ale uzywajac tego fluidu w sumie mi nie jest potrzebny sypki puder. podoba mi sie wykonczenie armaniego - ani mat ani rozwietlenie, ot normalna zdrowa skora

Gość gość
A jaką masz cerę? Mieszaną? Bo jeśli tak to polecam podkład Estee Lauder Double Wear i puder w kamieniu Revlon. Podkład DW niby ciężki ale gdy się go mało nałoży to jest naprawdę fajny i cera jest gładka. Podobno ładnie wygładza cerę serum Idealist z Estee Lauder ale sama nie próbowałam, bo cholernie drogie jest.

Gość gość
generalnie podejdz do douglasa czy sephory i popros pania o probki, wytlumacz jaki masz problem i chcesz cos porzadnego. mi estee lauder double wear akurat zrobil na twarzy ciastowata maske, ale moze tobie przypasuje. dlatego nie ma co kupowac w ciemno, bo to sa drogie rzeczy. aa, mecze teraz dior nude i nijak ma sie do armaniego. szybko zasycha, podkresla pory, skorki, wiec odradzam. nie wiem jaka masz pielegnacje, ale mi na te syfy i tluste partie pomagaja oleje na noc - czarnuszka, jojoba, a ostatnio lotus clarinsa, ale to juz tak z ciekawosci kupilam:)

Gość sylwia37
Dziekuje za wasza pomoc:). Raczej mieszana lub tlusta po godzinie juz sie swiece .:(

Gość korespondent
podkład Revlon colorstay jest w nieporęcznej butelce ale dość dobry i w niezłej cenie,często promocyjnej, korektor bourjois plus dobry puder,dobrze jest używać pędzelka lub gąbęczki :)

Gość gość
A mi kosmetyczka powiedziała, żeby w żadnym wypadku nie używać pędzla ani gąbki, bo się przenosi bakterie i się krosty robią. A po ColorStay dostałam wysypu. Podsumowując wcześniejsze wpisy najlepiej wybrać się do Douglasa itp. i poprosić o próbki, bo każdemu pasuje coś innego. A i olej z czarnuszki i neem (strasznie śmierdzi) są świetne na cerę.

Gość sylwia37
Mam zamiar kupic w aptece Glamid zel (tak polecila moja pani der.) Po tylu latach stosowania roznosci ,smarowania musze sie oduzaleznic od smarowania (to juz nalog) .

Gość gość
Mi co chwila wyskakiwały nowe niespodzianki na twarzy, gdy stosowałam zbyt dużo wysuszających kosmetyków. Przezuciłam się na nawilżanie i oleje i teraz jest o wiele lepiej. Ale przyznam się, że wcześniej bylam na kwasach.

Gość gość
ja tez stosowalam rozne roznosci, po odstawieniu anty mialam tragedie na twarzy, ale oleje mi pomogly. uzywalam tez atredermu i byl swietny, ale lepiej do ludzi nie wychodzic, tak sie czlowiek luszczy a i troche agresywny jest. a oleje - skora pieknieje z dnia na dzien, jest nawilzona, wyregulowana, nie swiece sie, syfy lagodnieja i znikaja. myje tez twarz olejami - skora czysta i niepodrazniona jak po zelach itp.

Szczerze? Dla mnie mistrzowski jest puder rozświetlający. Sądzę, że powinnyście go wypróbować chociaż raz, a nie przestaniecie go używać :D

Gość gość
WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklaWON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o mowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o WON j********a kvvrvvo reklamowa!!! :o

Gość gość
jedna z najlepszych baz pod podklad: benefit porefessional - swietnie wygladza skore. do tego korektor, ja akurat uzywam max factor Pan Stik, puder jest na ogol wykonczeniowym dodatkiem, tu w zaleznosci czego oczekujesz, ja dlugi czas uzywalam mf creme puff - translucent (choc wcale taki bezkolorowy nie byl, wydawalo mi sie, ze jednak przyciemnial calosc), teraz zainwestowalam w Ben Nye translucent. a co do podkladu: wszystko zalezy od ceny, ale jezeli mozesz sobie pozwolic, to poszukaj z gornej polki. ja mam estee lauder doublewaer, mialam wiele wiele podkladow, tanszych, tanich i z polki estee, i sklamalabym mowiac, ze estee, sensai, lancome itp jakos spektakularnie roznia sie od chocby bourjois czy (jeden z moich hitow, ktore zawsze mam w kosmetyczce) revlon colorstay - bo moim zdaniem nie roznia sie, nie kryja bardziej, nie wygladzaja bardziej, nie ma efektu photoshop (taki daj***aza benefit :P ) ale jak dla mnie, jesli naprawde nie sprawi ci roznicy w wydaniu kasy to oplaca sie kupic ten lepszy chocby ze wzgledu na to, ze nie brudzi ubran! moze nie kazdej to przeszkadza, ale mnie szlag trafial, makijaz nakladalam uwaznie juz po calkowitym wybraniu stroju i ubraniu sie, siedzialam z 'wydluzona' szyja by nic nie dotykalo, a i tak kolnierz bluzki, plaszcza czy koszulki uwalony podkladem czy pudrem :O a przy estee nic! nawet kiedy nos wycieram chusteczka nie ma na niej sladu.

Gość gość
to sie naprodukowalam jak glupia, a to jakas reklamowa ci/pa podbija stary temat :O