Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościowska

Czy ona jest alkoholiczka

Polecane posty

Gość gościowska

Moja koleżanka jest w ciązy. Gdy w sobote z nią plotkowałam i otworzyłam sobie piwko to ona mi powiedziała że przez cała ciąze ma straszną ochote na piwo to jej nalałam malutko do szklanki to sie jej az zaswieciły oczy z zadowolenia wypiła powoli rozkoszując sie smakiem i jeszcze tak mruczała az z przyjemności. to alkoholizm, czy może istnieje jakiś inny powód dla którego kobieta w ciązy ma taką chcice na piwo?

Gość gość
nie

Gość gość
głupia jesteś? Równie dobrze mołaby tak zareagować na czekoladę lub ogórki kiszone. Jakby była alkoholiczką nie cieszylaby się tak ostentacyjnie.

Gość gość
to ze ma smaka w ciazy nie znaczy że jest alkoholiczką.!!

Gość gość
Jeju jaka dziwna jestes. Jakby sama cie namawiala na piwo, albo po kryjomu pila to moznaby ja o to posadzac. Po prostu miala ochote na piwo i sie rozkoszowala nawet malym lyczkiem, bo wie ze na wiecej nie moze sobie pozwolic. Moja mama mowi ze jak byla ze mna w ciazy to miala kiedys straszna chec na piwo. Kiedys tata otworzyk sobie piwo i mowi ze nie mogla sie powstrzymac i wypila duszkiem pol butelki. Zemdlilo ja i ochota do konca ciazy juz sie nie pojawila

Gość gość
niech obie pije, piwo jest zdrowe i można pić piwo w ciąży

Gość gość
"niech obie pije, piwo jest zdrowe i można pić piwo w ciąży" no nie byłabym taka pewna :D piwo to alkohol a alkohol szkodzi w ciązy.

Gość gość
Głupoty piszecie. Kiedyś to lekarze zalecali trochę wina czy nalewki na niskie ciśnienie czy apetyt lub trawienie, a kobiety nie chlały na umór tylko popijały wieczorem od czasu do czasu.