nie_dla_mnie 0 Napisano Luty 25, 2014 kobietki jak u Was wyglądał ten pierwszy raz? czy wystąpiły u Was jakieś krwawienia, plamienia itp..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2014 Witaj ja to zle wspominam wiec moze nie bede opowiadac ale jesli chodzi o krwawienie to bylo ale skape w trwalo tylko chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2014 Błona strzeliła jak rakieta i partnerowi wybiła żęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie_dla_mnie 0 Napisano Luty 25, 2014 Pytam dlatego, że u mnie podczas stosunku nic się nie wydarzyło. krwi ani kropelki. Dodam, że wcześniej uprawialiśmy tylko seks oralny i podczas któregoś razu pojawiło się później trochę krwi na bieliźnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2014 Ja przy pierwszym razie nie spodziewałam się jakiejkolwiek krwi (używałam przedtem tamponów, poza tym zdarzało mi się masturbować, więc myślałam, że tej błony nie ma), jednak troszkę było. Takiej, hmm, rzadkiej i brązowawej, jak pod koniec okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie_dla_mnie 0 Napisano Luty 25, 2014 Wydawało mi się to na początku dziwne, że nic ze mnie, że tak powiem, nie wyciekło.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 26, 2014 Same przyjemności i nie ma o czym pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2014 u mnie zero krwi, tez byłam zdziwiona ale to nawet lepiej w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach