Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka żonatego

Problem z żonatym

Polecane posty

Gość kochanka żonatego

Mojego faceta żona nie pracuje i cały czas marudzi, ze on za mało pieniędzy przynosi do domu. Mają małe dziecko i cały czas coś trzeba dla niego kupować. On się denerwuje, bo ona podejrzewa go o zdradę. Chyba jeszcze bardzoej się w****i, jak dowie, że nie był ostatnio w delegacji, tylko ze mną na Goa. Myslicie, ze problem jest w tym, że ona nie ma pracy?

Gość gość
jesteś zwykłą burą suką , mam nadzieje że prowo

Gość gość
Chyba jego żona, bo to ona nie pracuje, zwykła utrzymanka.

Gość kochanka żonatego
Pytam się o zdanie normalnych ludzi, a nie kur domowych przyznaczonych do opieki nad potomstwem.

Gość gość
A ja wiem, że mój mąż ma kochankę, ważne że kase do domu dla mnie i dziecka przynosi, nie musze nic robic!!! :D:D

Gość zuzanna2014
Poszukaj sobie swojego kochanka :) . Ja spotykam sporo żonatych samców i nie tylko na POKOCHAJ.PL niby serwis randkowy, ale więcej tam napalonych kolesi niż na grzecznych portalach. A że mój mąż też mnie zdradza, to co sobie będę żałowała ;)

Gość gość
hahaha cudowna reklama kontekstowa :)

Gość gość
do tego prowadzi konkubinat, zamiast mieć swojego własnego męża to konkubiny kradną mężów innym normalnym kobietą

Gość gość
konkubinatowi mówimy nie

Myślisz że jakby miała pracę, to pozwalałaby defraudować małżeńską kasę na kontakty z tobą. Lub zaakceptowałaby zdradę. Tak, wydawanie jakichkolwiek pieniędzy poza budżet domowy , to tgz . defraudacja środków wspólnych. Jast się o tym dowie to może założyć mu sprawę nie tylko o rozwód.Owszem, kobieta siedząca w domu i to jeszcze z małym dzieckiem jest zdana na faceta. Ale facet który ma małe dziecko i żonę w domu jest jak dupa od srania, żeby dbać o nią i dziecko. Skoro zaakceptowałaś fakt ze jesteś ta drugą, to nie obwiniaj żony ze jest tą pierwszą. Problemem jest to że jest żoną, i ma wszelkie prawa do roszczeń w tym finansowych. Poza tym przeczytaj co napisałaś: ,,Mojego faceta żona,, Jak będziesz miała swojego faceta, to ty będziesz żoną, albo po prostu jedyna kobietą.