Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przyjął mnie na facebooku

Polecane posty

Gość gość

Wysłałam mu zaproszenie tydzień temu Chodziliśmy razem na kurs taki , on to prowadził , ja byłam jako "uczennica" Jest przystojny , szarmancki , miły , i się nim bardzo zauroczyłam :) miałam wrażenie że ja jemu też się spodobałam Na facebooku nie widać żeby był zbyt aktywny , brak jakiś komentarzy , zdjęcia ma tylko jak ktoś z nim wstawił Możliwe że nie wchodzi zbyt często na facebooka Mam nadzieje że w końcu wejdzie i przyjmie zaproszenie :( Codziennie wchodzę i sprawdzam... gorzej jeśli wszedł i nie chciał po prostu przyjąć , może stwierdził że nie wypada , albo po prostu nie chce... no ale innych kursantów przyjął , tzn takich z wcześniejszych kursow , teraz nie wiem czy on wchodzi na tego facebooka

Gość gość
Może sobie wybiera , i przyjmuje tylko niektórych kursantow , nie wiem.. Ma tylko kilku Ale on tak na mnie działał , tak mi się pdobał.. a jego charakter to już wogole.. dawno nie spotkałam takiego faceta

Gość gość
Och... to rzeczywiscie straszne... Nie masz innych problemów?

Gość gość
Może go osaczałaś i napastowałaś? Nie dziwie sie że nei przyjął zapro

Gość gość
Mam inne problemy , ale to nie znaczy że nie mogę napisac na forum o czyms takim , po to jest żeby pisać Nie osaczałam go zachowywałam się normalnie nawet z dystansem czasem żeby nie zauwazyl ze mi się podoba , wstydziłam się tego