Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Prawo jazdy pytanie do znaj膮cych si臋

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, mam taki problem. W roku 2012 w wakacje uczesszczalam na prawo jazdy , zdalam egzamin wewnetrzny i wyjezdzilam ok 15 godzin, z powodow osobistych i finansowych nie moglam dokonczyc tego kursu. Teraz moje pytanie czy moge dokonczyc kurs w tym momencie w ktorym skonczylam czy musze wca艂y kurs zaczynac od poczatku?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
raczej od pocz膮tku, jakby艣 nie zauwa偶y艂a, przepisy si臋 pozmienia艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odpowiedz ze slowem raczej mnie nie interesuje , chcialam sie kogos zapytac kto na tym zna a nie gdyba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podnosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zrobi艂am kurs w 2006 r zda艂am dopiero w 2013 (po przerwach) i nikt nie wymaga艂 ode mnie powtarzania kursu. Nie musia艂am nawet wykupowa膰 5 godzin doszkalaj膮cych po oblanym 3 egzaminie. Najlepiej zadzwo艅 do WORD lub do swojej szko艂y, w kt贸rej robi艂a艣 kurs.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przejd藕 si臋 do firmy w kt贸rej mia艂a艣 ten kurs i popytaj czy ci zalicz膮 godziny i egzamin wewn臋trzny, oni w ko艅cu znaj膮 przepisy nie wiem czy instruktor mo偶e przepisa膰 te jazdy i egzamin czy musi si臋 wszystko zgadza膰 w dokumentacji pytaj u 藕r贸d艂a a nie na forum, mo偶e wystarczy ze zagadasz z instruktorem, wykupisz dodatkowe jazdy i ci wystawi odpowiedni膮 dokumentacj臋

Udost臋pnij ten post