Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo jazdy pytanie do znających się

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam taki problem. W roku 2012 w wakacje uczesszczalam na prawo jazdy , zdalam egzamin wewnetrzny i wyjezdzilam ok 15 godzin, z powodow osobistych i finansowych nie moglam dokonczyc tego kursu. Teraz moje pytanie czy moge dokonczyc kurs w tym momencie w ktorym skonczylam czy musze wcały kurs zaczynac od poczatku?

Gość gość
raczej od początku, jakbyś nie zauważyła, przepisy się pozmieniały.

Gość gość
odpowiedz ze slowem raczej mnie nie interesuje , chcialam sie kogos zapytac kto na tym zna a nie gdyba

Gość gość
podnosze

Gość gość
ja zrobiłam kurs w 2006 r zdałam dopiero w 2013 (po przerwach) i nikt nie wymagał ode mnie powtarzania kursu. Nie musiałam nawet wykupować 5 godzin doszkalających po oblanym 3 egzaminie. Najlepiej zadzwoń do WORD lub do swojej szkoły, w której robiłaś kurs.

Gość gość
przejdź się do firmy w której miałaś ten kurs i popytaj czy ci zaliczą godziny i egzamin wewnętrzny, oni w końcu znają przepisy nie wiem czy instruktor może przepisać te jazdy i egzamin czy musi się wszystko zgadzać w dokumentacji pytaj u źródła a nie na forum, może wystarczy ze zagadasz z instruktorem, wykupisz dodatkowe jazdy i ci wystawi odpowiednią dokumentację