Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXX5566

BRAK OKRESU PO ODSTAWIENIU TABLETEK

Polecane posty

Gość XXX5566

Witam, czy to normalne, że jest 36 dzień cyklu (licząc od 1 dnia ostatniego krwawienia z odstawienia) i nadal nie mam okresu? Chciałabym zacząć na nowo przyjmować tabletki, od kiedy zacząć?

Gość monikamonikamonikamonikamonika
a ile wczesniej listkow bralas? i dlaczego chcialas odstawic?

Gość XXX5566
Brałam tabletki 4 lata, odstawiłam z prostej przyczyny - miałam opóźnienie na lotnisku, zapomniałam kupić tabletek i po prostu 1 opakowania nie wzięłam... Od kiedy teraz mogę zacząć normalnie brać? Czekać na ten okres czy zacząć nowe opakowanie już teraz? Ostatni okres z odstawienia miałam w dniach 22-25 stycznia.

Gość gość
Po tabletkach cykl może być rpzregulowany. Ja na Twoim miejscu zaczekałabym na okres, albp spytała lelarza co z tym zrobić.

Gość XXX5566
Tak chyba zrobię, jutro może się umówię..... Dziewczyny, ile czekałyście na okres po odstawieniu?

Gość gość
9 miesiecy

Gość XXX5566
Nie jestem w ciąży.

Gość gość
ja 9 miesięcy po odstawieniu nie miałam, w końcu kupiłam kwiat czarnej malwy i po dwóch dniach dostałam

Gość Aleexx
ja po odstawieniu tabletek tez nie miałam, później brałam luteinę na wywołanie i dostawałam, a jak odstawiłam luteinę znowu nie mam. Co robić? Ma ktoś pomysł? Bo jeden ginekolog każe wrócić do luteiny a drugi czekać. Zwariuję.

Gość XXX5566
A ja nadal nie mam... do gina się jeszcze nie umówiłam, liczę na to, że dostanę..

Gość gość
Spokojnie, ja to przechodzilam w styczniu - czekalam i czekalam, dwa testy po drodze zrobilam...kilka dni pozniej pojail sie okres;) Nie martw sie. Ja mialam przed tabletkami 28 dni a tym razem po odstawieniu bylo prawie 40. Z wizyta u lekarza mozesz jeszcze zaczekac.

Gość XXX5566
Już 40 dzień i nadal nic.... Co w takiej sytuacji robić? Zauważyłam tylko, że śluz nie wygląda tak, jak białko jaja tylko jest bardziej zbity, lepki.

Gość XXX5566
Czy ktoś jeszcze może miał taki przyadek?