Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgos 75

ciaza po 35 roku zycia

Polecane posty

Gość malgos 75

czy sa tu kobiety ktore zdecydowaly sie na dziecko po 35 roku zycia , piszcie jak sie czujecie i jak przechodzilyscie ciaze i porod?

Gość gość
pierwsze dziecko w wieku 38 lat, trochę stresu z testem pappa, ale na szczęście wszystko skończyło sie dobrze :)

Gość gość
Moja mama urodziła siostre w wieku 40 lat,w ciazy byla na podtrzymaniu i musiala lezec (ostatnie mies.ciazy) ale dzieciatko zdrowe,porod bez zadnych komplikacji teraz mam 23 lata i 3 letnia siostrzyczke ;)

Gość malgos 75
dziekuje dziewczyny :) pytam bo chcialaby miec jeszce synka , mam dwie dorosle corki

Gość gość
spiesz się , bo ja się ociągałam i okazało się, ze mąż ma słabe nasienie, urodziłam z in vitro w wieku 38 lat zdrowego synka :)

Gość gość38
jestem rocznik 75 i też marzy mi się trzecie dzieciątko. mam już dwie córcie,ale małe. 2 i 4lata... jednak są tak niesamowicie cudne,ze aż się chce jeszcze jedną taką gwiazdkę! Super się chowają, nie choruja, radzimy sobie finansowo... tylko ,ze lata lecą.. A skoro TY masz już odchowane dzieci to ja bardzo polecam!

Gość gość38
obie ciąze przechodziłam super, porody szybkie ,wręcz ekspresowe i szybko wróciłam do formy. Jedynie połóg za pierwszym razem jakos niemile i bolesnie wspominam, spodziewałam się czegoś innego ;-)

Gość asiola40
Gdzies tu jest forum dla rodzacych po 35roku zycia.ja pierwsze dziecko urodzilam w wieku 19 lat,35 drugie,38 trzecie.pierwszy porod sn,kolejne cc.ide spac,poszukajcie naszego forum

Gość Luna_____
Ja mam ponad 35 lat, ale chyba jeszcze dlugo nie bede planowac rodziny, bo moj facet po prostu kompletnie sie do tego nie nadaje. Jest nieodpowiedzialny i po prostu wiem, ze bede miala orke na ugorze z dzieckiem i z nim :(

Gość gość
Temat chyba powinien brzmieć "ciąża po 40" :) '75 rocznik...to już urodzisz będąc młodą babcią :D

Gość tyz gosc
39 lat to mloda babcia? wiec u was sie dzieci robi w wieku ....?

Gość gość
no 40 lat to już młoda babcia ;) Prędzej babcia niż mama :D zdecydowanie :D ja nie polecam dzieci w późnym wieku. Ja byłam późnym dzieckiem... w szkole ze mnie się dzieci śmiały strasznie. Potem w liceum już nie, ale wtedy z kolei mama była dla mnie nie z tej epoki- nic dziwnego, koleżanki miały babcie w tym wieku :o Jednak bardzo kochałam mamę i nie zamieniłabym jej na inną... z winy późnego macierzyństwa długo jej nie miałam... zmarła jak byłam w ciązy pierwszym dzieckiem :( Ja byłam nie planowała- tak wyszło. Mama mnie bardzo kochała, ale uważam, ze planowo zachodzić ciąże w tak późnym wieku to zwykły EGOIZM!

Gość gość
Też jestem takim późnym dzieckiem... To krepujące jak wszyscy myślą że twoja mama to babcia a siostra to mama....