Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy pasuje mi blond a jesli to jaki ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Od pewnego czasu farbuje moje włosy na rózne kolory na poczatku szamponetkami a potem farbami były to odcienie jasnego brazu do ciemnego lub czarnego (jesli koloryzacja sie nie udała) potem cos mnie strzeliło ma rudy i malowałam na ten rudy ok 6 misiecy ale po pewnym czasie miałam dosyc ciagłego malowania bo kolor rudy bardzo szybko sie zmywał i szybko było widac moj naturany kolor .. az w koncu natrafiłam na necie na włosy ombrie i tak z ciekawości na te rude włosy nałożyłam farbe o kolorze brąz (wyszły jasno-rudy braz) a po pewnym czasie zrobiłam rozjaśniaczem aby 6 cm włosów ;) ale znowu przyszło mi na mysl ze moze blond gdyż ładnie wyszedł ten kolor rozjasniany i tak zaczełam tworzyc rozjasniaczem w spreyu (joanny ) włosy zrobiły sie lekko muśniete blondem ale jeszcze nie to co chciałam i tak za mna chodzi ten blond miodowy lub szampanski dlatego pytam sie was czy bedzie mi pasował.. cere mam jasna nie blada taka srednia kolor oczu zielono-niebieskie a naturalnym kolorem włosów to taki szary ciemny blond proszę doradźcie pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować