Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem geniusem

Wymyśliłem plan by nakłonić ukochaną do powrotu i chcę byście wyrazili opinię

Polecane posty

Gość jestem geniusem

o tym planie. Generalnie myk jest taki, żeby podjechać fajną furą pod jej chatę, na zimnego łokcia, w podkoszulku( żeby bica i trica było widać) i w okularkach przeciwsłonecznych przy muzyce ACDC w tle z dwiema panienkami i powiedzieć: Widzisz bejbe....nie chciałaś, to teraz pa co straciłaś.

Gość gość
pomysł cudny

Gość gość
:D z******ty plan. nie lepiej zaproponowac czworokacik. skad wiesz czy by nie chciala to przy okazji bys ja w konu zaliczyl:D

Gość gość
super plan,napewno utwierdzisz ja w przekonaniu ze dobrze zrobila ze nie jest z toba,z takim przypalem

Gość Facet2015
Z zimnym łokciem i ciemnymi okularami może być problem. Po pierwsze idą dość konkretne przymrozki więc ten zimny łokieć może zostać skuty lodem, a po drugie po 15:30 ciemne okulary już nie mają większego sensu. Wyniucha spisek.

Gość gość
To jest bardzo dobry plan, tylko rzeczywiście aura, nie bardzo sprzyja. Może to zmodyfikuj?

Gość gość
Wjedz jej na chatę na czele brygady antyterrorystycznej i zrób jej kipisz w rzeczach osobistych. Wywołasz znacznie mocniejsze wrażenie.

Gość gość
Albo załóż plantację brukwi. Nic tak nie działa na kobiety jak tajemniczy hodowca bulw 🖐️

Gość GośćM
1:43 :D popieram to moze byc strzal w 10 i od razu wtedy mozesz sciagac gacie do roboty:D

Gość gość
Właśnie, a nie wszystko jest takim, jakim się wydaje ;-)

Nigdy wiecej nie mam zamiaru sie nad tym zastanawiac. Oddzielam przeszlosc od dzis gruba kreska.

Gość gość
Pewnie dziffki wywali, ACDC wyłączy, a z fury i ciebie zrobi jakiś pożytek. Możesz wdrażać.