Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicetka

Dziwna miesiączka po luteinie

Polecane posty

Gość Nicetka

Witam, mam mały problem, byłam półtora tygodnia temu u ginekologa, ponieważ mam strasznie rozregulowane miesiączki.. Tzn. raz na pół roku, czasami raz na 4 miesiące.. Ale do rzeczy.. Lekarz przepisał mi na wywołanie miesiączki Luteinę 3 razy dziennie przez 5 dni. 2 dni po odstawieniu dostałam miesiączkę, czyli dzisiaj. Miałam straszny ból podbrzusza i wiedziałam, że się miesiączka zbliża. I na moje szczęście przyszła :D , ale bardzo skąpa i jasno-różowa. Nigdy takiej nie miałam. Według zalecenia lekarza wzięłam dzisiaj pierwszą pigułkę antykoncepcyjną jakoś 2 godziny po rozpoczęciu krwawienia. Jednak od kilku godzin brzuch mnie nie boli, a miesiączka jakby się zatrzymała. Wiem, że najlepszym rozwiązaniem jest tutaj wwizyta u ginekologa, ale bardzo chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z Was tak miała i co w Waszym przypadku to oznaczało. PS Wiem, że są podobne tematy na tym portalu, ale takiego samego nie znalazłam i się martwię.. :(

Gość gość
pierwszy dzień miesiączki, to pierwszy dzień normalnego krwawienia, a nie plamień, więc pośpieszyłaś się z tą tabletką

Gość Nicetka
tylko, że ja nigdy wcześniej nie miałam jakichś plamień w trakcie cyklu, tylko dostawalam normalną miesiączkę

Gość Nicetka
a już kilka razy w swoim życiu stosowałam Luteinę i nic podobnego mi się nie zdarzyło..