Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lamma

Mam 15 lat, czy moge brac tabletki anty?

Polecane posty

Gość Lamma

Ma prawo bez wiedzy rodziców?

Gość Lamma
*Mam

Gość gość
Ty to lepiej idz do książek, po co Ci?

Gość gość
widze ferie pełną parą

Gość Lamma
By nie zajść w ciąże?

Gość Lamma
To może mi lekarz przepisać, czy nie?

Gość gość
Może kup sobie batonik, jak rapował Peja? Nie zajdziesz w ciążę.

Gość gość
Jeśli się już kochasz to raczej powinnaś coś stosować. Ale nie wiem jak to jest ze strony prawnej. Czy tak młodej osobie można je przepisać, czy to ci nie zaszkodzi. Idź do ginekologa i zapytaj. Faktycznie lepiej zapobiegać niż leczyć:))

Gość Lamma
Tak zrobię. Dziękuje :)

Gość gość
A później nie będzie mogła zajść w ciążę i się roztyje. Na prawdę już nie możesz bez członka wytrzymać?

Gość gość
jak na kobietę to późno zaczęłaś współżycie!

Gość gość
Tak, lepiej niech zajdzie w ciążę. Albo jak na kobietę to za wcześnie. Co za debilne uwagi. Może wcześnie zaczęła, ale nie ona pierwsza i nie ostatnia. Problem w tym co teraz z tym fantem. Nie ma co umoralniać, trzeba pomóc:)

Gość gość
Cóż jak się raz zasmakuje ,,członka,, to nie można bez niego wytrzymać. I tu jest problem.

Gość gość
w sumie smutne, ja w wieku 15 lat zajmowałam się czym innym niż ******ie. za 5 lat będzie jojczenie, że facet nie płaci alimentów, a ona nie ma się z czego utrzymać, bo nic nie umie.

Gość gość
ty k***o

Gość gość
H*ju z 26.02.14 , wal się!!!!!!!!!!

Gość gość
Dziewczyna szuka pomocy własnie po to żeby nie mieć dziecka w tym wieku. Czyli po to żeby nie było żadnych alimentów. Jak każdy będzie oceniał i nikt nie pomoże to mogą być problemy. Większość dzieci zaczyna teraz wcześnie. Dobrze że szuka pomocy, i stara się zapobiec niechcianej ciąży. Ocenianie tu nic nie da.

Dziewczynko, teraz jestem już dorosłą kobietą. Jak mogę Ci coś doradzić to podaj maila. Nie ma co czasami narażać się na szykany na forach. Jeśli masz kogoś zaufanego w rodzinie albo starsze koleżanki to zwróć się do nich o poradę. Jak się kochasz już z chłopakiem to róbcie to mądrze.

Ja w tym wieku to cały dzień za piłką ganiałem, a teraz dzieciaki mają inne zabawy ruchowe. :D

Gość gość
pewnie, ale rak ci grozi juz przed 30-stka

Gość gość
Receptę na tabletki antykoncepcyjne dostaniesz od lekarza jesli rodzic pojdzie z Tobą do lekarza i wyrazi na to zgodę.A reszta ktora tu się tak udziela to tępe pedały i szmaty bo lepiej brac tabl.niż z brzuchem chodzic w tym wieku.

Gość gość
nie ma gwarancji że jak będzie łykać piguły w tym wieku to ją ustrzegą przed ciążą! ludzie przecież to jest chore! seks to z******ta sprawa, ale dla dorosłych.

Tak, a ty z kont się urwałaś. Oczywiście ze to nieco za wcześnie, ale na jakim świecie żyjesz. Zobacz co teraz robią nastolatkowie, jak wyglądają. Skoro są tabletki anty to po to żeby nie było ciąży. Sama mam córkę , ma dopiero 3 latka. Również się martwię jak to będzie jak zacznie dorastać. Nikt nie da gwarancji jak to będzie, ale mam nadzieję że jak będzie miała podobny problem to nie spotka się z taką ignorancją. Bo zakładam że w takim przypadku najtrudniej zwrócić się do rodziców. Zależy jakich kto ma.

Gość gość
No ja znam 15 latków, i wyglądają jak dzieci.

Gość gośćwawa
Ja brałam od 16 roku życia, nie mam w związku z tym żadnych problemów zdrowotnych, wypisała mi ginekolog do której chodziła moja mam i się znały, nie wiem czy mnie będzie problemu z wydaniem recepty bez rodzica, ja na wszelki wypadek poszlabym z mamą.

Gość gość
"z kont" ? :D

Zrobiłam literówkę i co, z tego. To takie ważne. Rzygać się chce na takich mądralów sprawdzających dyktanda. Wal się!

Gość gość
nie literówkę tylko jesteś głupia :D pewnie sama masz teraz 18 lat :D

Tak, a ty z kont się urwałaś. Oczywiście ze to nieco za wcześnie, ale na jakim świecie żyjesz. Zobacz co teraz robią nastolatkowie, jak wyglądają. Skoro są tabletki anty to po to żeby nie było ciąży. Sama mam córkę , ma dopiero 3 latka. Również się martwię jak to będzie jak zacznie dorastać. Nikt nie da gwarancji jak to będzie, ale mam nadzieję że jak będzie miała podobny problem to nie spotka się z taką ignorancją. Bo zakładam że w takim przypadku najtrudniej zwrócić się do rodziców. Zależy jakich kto ma.

Gość gość
Ja też lubię takich niezalogowanych cwaniaczków, którzy nie mają nic do powiedzenia, oprócz sprawdzania pisowni. ŻENADA