Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna jest perwersyjnie zboczona

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam 24 lata, moja dziewczyna ma 21 lat Jesteśmy od 2 lat w związku, w życiu układało nam się do tej pory dobrze, a jakieś 3 m-ce temu zaczęliśmy ze sobą sypiać. Zawsze uprawialiśmy normalny, cywilizowany klasyczny seks, jednak wczoraj moja dziewczyna przegięła... Mianowicie, w pewnym momencie wzięła mojego penisa do ust i zaczęła posuwać po nim wargami. Byłem w szoku, co jej w ogóle strzeliło do głowy?! Szybko przerwała, bo zaczęliśmy się zaraz o to sprzeczać. Powiedziałem jej, że jest chyba jakaś zboczona i zachowuje się jak panna lekkich obyczajów, ona mi odpowiedziała, że to ja jestem jakiś dziwny i odrealniony. Ja jestem dziwny? Przecież to co ona zaczęła wczoraj wyprawiać, to praktyki godne prostytutek, a nie normalnej kobiety. Jestem tą sytuacją bardzo zniesmaczony i nie wiem co mam robić. Spróbować z nią może jakoś porozmawiać?

Gość gość
pozostawie to bez komentarza

Gość gość
??

Gość gość
To z Tobą jest cos nie tak.Oralny,minetka i analek to norma w seksie.Mnie maż przed ślubam brał na różna sposoby i ja nie byłam dłużna pełne otwarcie w związku bez zahamowań.Zwłascza ża ja byłam cnotką mąż prawiczek to jest wspaniałe!!

Gość gość
To ja w takim razie chyba nie pasuję do dzisiejszego świata, bo dla mnie takie praktyki to już oznaki zezwierzęcenia.

Gość gość
Nie no kolo sobie jaja robi :)

Gość gość
Słabe prowo.

Gość gość
no rozumiem,ze by mu koopę na czole zrobiła ale loda:) ehh,,,to dlatego mnie facet zostawił,bo byłam zboczona jakby nie cafe to dalej bym żyła w nieświadomosci :P i jeszcze mi to sprawiało radochę,to już kompletny ze mnie zbok ;)