Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spóźniony okres po odstawieniu Sylvie20

Polecane posty

Gość gość

7 tygodni po porodzie miałam normalny okres, 5 dniowy jak zwykle, potem zaczęłam brać tabletki Sylvie20 i miałam okres z odstawienia przez 4 cykle. Potem miałam - zgodnie z zaleceniem - zrobić jedną przerwę na normalny okres, po czym rozpocząć kolejny blistr. Teraz mam tę przerwę, czekam na okres, spóźnia się z 5 dni. Brzuch mam napięty, powiększony, jakby opuchnięty od 2 dni, ale okresu nie ma. Śluz jest gęsty, biało-żółtawy. Dodam że w ostatni dzień ostatniego krwawienia z odstawienia zdarzyło mi się uprawiać sex bez gumki - normalni ich używam dla pewności - ale wtedy jeszcze krwawiłam choć niewiele. Zresztą za dwa dni bym wtedy i tak mogła wziąć pigułkę, zatem zgodnie z opakowaniem i tak byłam nimi wówczas prawidłowo zabezpieczona. Pierwszy okres po ciąży był długo nadchodzący i bardzo gęsty - jak to powiedzieć - nie lało się wiele krwi, ale widziałam wiele fragmentów nabłonka macicy. Może jest to spowodowane tym, że miałam dużą ilość płytek krwi po ciąży - nie wiem. Jak sądzicie - jestem w ciąży ?

Gość gość
chyba nie skoro były pigułki?

Gość gość
bardzo mała jest ta szansa, że to ciąża