Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie można sie śmiać z gejów

Polecane posty

Gość gość

dlaczego jest to źle widziane?

Gość gość
bo nie wolno sie smiac z czyjejs choroby

Gość gość
a to chyba że, ja sie dzisiaj smialam, bo ktos mi opowiadal o znajomych gejach i to akurat bylo zabawne, i inna osoba mi powiedziala, ze to bardzo zle o mnie swiadczy i nie jestem normalna, skoro sie smieje z gejów...

Gość gość
Zchorych ludzi niepowinno sie smiac. Czy z Pana Grodzkiego wypada.? Goscs se jaja dal przerobic, to choroba. Nieznam faceta zdrowego co dal se jaja ucioć.:-( elnuchom na sile ucinali. A ten biedny chory czlowiek same dal obciac i jeszcze cycki doprawil za wlase ciezko zarobione piniadze to straszne.:-(

Gość gość
wiesz czemu nie można, a raczej nie wypada śmiać się ani nic złego powiedzieć na pedałów? bo to media, pseudo intelektualiści, artyści, politycy, celebryci i inne oszołomy wmówili ludziom, że homosie są fajne, że wypada mieć kolegę pedała, z którym wyskakujesz na zakupki do galerii, na ploteczki, do fryzjera, który doradzi ci jaką bluzeczkę i majteczki, wibrator kupić i który zawsze dobrze ci doradzi, oh ah pedały są takie fajne i trendy,******* polityczna poprawność

Gość gość
jak to nie można, ja cały czas leje z Przema 23

Gość gość
tylko, że ja nawet nie śmiałam się z bycia tym gejem, a ze sposobu, w jaki mój znajomy opowiadał pewną historię dotyczącą gejów, i nie wiem, skad taka agresja do mojej osoby wynikła... może wkrótce wogle nie będzie można się śmiać, bo wszystko będzie niepoprawne politycznie... o co chodzi, komu i dlaczego zalezy na jakimś odwroceniu tego co nienormalne w normalne?

Gość gość
a dlaczego ci wszyscy wymienieni każą nam lubić pederastów? przeciez geje sobie pchają w kiszkę- tam jest kupa... niektórzy twierdzą, że praw kobiet kiedys tez nie było, czy praw czarnych w USA itp. ... ale kobieta czy murzyn to normalni ludzie, a jak jeden pan pcha drugiemu w kichę, to ja nie widzę w tym nic normalnego... dlaczego wmawiają ludziom, że to jest fajne?

Gość gość
bo mają w tym jakiś interes, bo sami są homo, bo ulegli modzie na bycie "tolerancyjnym", bo to się sprzedaje, bo coraz silniejsze jest lobby gejowskie itp, dla mnie to też jest nienormalne, że jeden pan posuwa drugiego, ale już kij z tym niech to robi w zaciszu własnych czterech ścian, a nie robią jakieś parady, obściskują się publicznie i wmawiają ludziom, że każdy kto tego nie akceptuje i nie toleruje, jest homofobem i generalnie złym człowiekiem, to wina głównie mediów i lansowania pedalstwa, jeszcze 15 lat temu tego nie było

Gość gość
no myślę identycznie, niech sobie tam we własnych 4 scianach, a nie wmawiają, że jak nie podoba ci się to człowieku, to musisz być faszystą... masakra, dokąd to wszystko zmierza, ciekawe, jakie obyczaje będą za 100 lat...

Gość gość
przyznam, że też mam kolegę geja, i on sobie wymarzył dziecko z surogatki... ja mowie mu, wez pogodz sie z tym, ze jak wolisz panow, to dzieci z tego nie bedzie i moze adoptuj (on mieszka za granica)... nie, on nie adoptuje, bo cudzego nie bedzie kochal, on chce z surogatki... wspanialomyslnie zapowiedzial, ze nie bedzie bronil dziecku kontaktow z matką... jestem generalnie w szoku...

Gość gość
wiesz co tak myśli naprawdę wielu ludzi, założę się, że nawet część tych intelegencików z programów śniadaniowych ma podobne zdanie, ale nigdy się do tego nie przyzna, bo nie wypada, bo pseudo tolerancja bla bla...może boją się porównań do mocherów albo takiej pseudo prof. Pawłowicz, nie wiem...tu nie chodzi przecież o palenie pedziów, tylko zaprzestaniu ich lansowania i wmawianiu, że to jest normalność, też nie wiem dokąd to zmierza, mam nadzieję, że nie do homo ślubów i adopcji dzieci jak na zachodzie, oby niee

Gość gość
Ja tez się z nich nabijam i mam to gdzieś czy się komuś podoba to czy nie z takich ludzi należy łacha ciągnąc. Z takimi osobami nie chce nawet rozmawiać ale posmac zawsze:).

Gość gość
no widzisz przykład tego twojego znajomego geja, skąd mu przyszedł pomysł na surogatkę? bo naczytał się, naoglądał o jakiś rikich martinach czy innych zagranicznych gwiazdeczkach, pedziach, lesbijkach, którzy kupują sobie dzieci, a media to pochwalają i są zachwyceni i kółeczko się kręci

Gość gość
w Holandii chcą robić getta dla osób nie zachwycających się homosiami- bo takie osoby podobno burzą prawidłowy porządek społeczny... ja też nie zgadzam się z tekstami typu "pedały do gazu", bo nikogo nie wolno wysyłać do gazu (ale to chyba kazdy myslacy czlowiek wie), ale nie jest w porządku, jak mniejszosc narzuca sposob myslenia wiekoszosci i jeszcze getta chca robic dla tradycjonalistów... w tych gettach ma sie odbywac specjalne przeszkolenie chyba półroczne, nauka tolerancji wobec gejow

ja współczuję gejom z jednego tylko powodu - to całe zamieszanie z ich powodu ogólnoświatowe, propaganda, odchyły, lewactwo, śluby, adopcje - cały ten absurd rzuca bardzo złe światło na takiego zwykłego obywatela geja. ja też mam inną orientację, choć tego tak nie traktuję, no ale gdybym miała być np. lesbijką, albo co gorsza gejem to moje życie mogłoby być trudne w obliczu całego tego chaosu. jak można zbudować taką wojnę o to, że ktoś chce ****** inną płeć niż powinien, zakładać dla takich ludzi partię:O jakby im się działa krzywda.

Gość gość
no niezła paranoja z tymi gettami, no to jest chyba odpowiedź na pytanie dokąd to zmierza, niestety...a tak z ciekawości jest jakiś artykuł o tym, masz jakiś link albo cuś?

Gość gość
To jes choroba i tak to cza traktowac. Jak schizofrenik twierdzi ze jest Napoleone to tostaje tabletki i zyje dalej ajak facet twierdzi ze jest kobieta albo tak sie czuje to tez psychotropy izadnuch dzieci na wychowanie. Prawda jest takaze co przeciwko naturze to przeciwko ludzkosci. Dupa jest od srania pipka do tuchania.ifinito

Gość gość
Jeste z oswiecimia wiem co to oboz wiem coto getto z filmow . Nikt nietwierdzi zeby gejow czy pedalow gazowac. Wystarcz zeby duren wyksztalcony jeden z drugim zrozumial ze jest p*****lniety w mozg.w****ilem sie ah*j pedalom w'd**e i do gazu.tyle gada nia o niczym.p******* g***ozjady!

Gość gość
Niesmiej sie z h**a bo to psychczne zabije cie a jak prokurator tez pedal to jego uniewinniom i powiedxom zes ty zboczony bo zboka zaczepiles