Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyUkraina

Winnicki masakruje Ukraińca

Polecane posty

Gość AntyUkraina

Zobaczcie sami:

Gość gość
J****** strzelać do p**********h ukraińców! Tak jak rezali Polaków!!!

Gość gość
Zgładzić ukrainców!!! Psie pomioty! Pokurcza!

Gość gość
Komorowski to tez ukrainiec a jego zona to corka zydow,pracownikow SB ktorzy mordowali Polakow,a potem zmieniali x razy nazwiako! oto kto jest w rzadzie glowa w tym panstwie! zydo-ukraina! obudzcie sie w koncu!

Gość Jarema Wiśniowiecki
Kiedyś powrócę na Ukrainę i wszyscy pójdą na pal.

Gość gość
Ja tam bym strzelał do każdego *****ego ukrainca jak do psa! haha

Gość gość
Bić ukrainca s********a! Do obozów koncentarcyjnych *****ych upowców!!!!

Gość Pogromca ukrainców
A ja n*******lam tych s*********w na bazarach prosto w ryj!!!

Gość Pogromca ukrainców
nigdy polak,prawdziwy polak,nie będzie współczuł psom z ukrainy!!! za to co nam wyrzadzili!!! psy m********y p********e! na stos s*******now,na stos!!!

Gość gość
Tak trzymać Panowie! ukrainca w ryj i na pal!!!

Gość Ultras Stomilu Olsztyn
Jak widzę Ukraińca albo Ukrainkę wyzywam, żeby wracali do siebie.

Gość gość
Czy wszyscy obejrzeli? :classic_cool:

Gość powiedzmy stop okradaniu Polak
kopiuje to z wp.pl :"Człowiek który jako dziecko przeżył banderowską rzeź opowiadał że nocą weszli do domu oknami. On schował się na strychu i wszystko widział przez szparę między deskami sufitu. Jego matkę cięli żywcem piłą do drewna, związaną kobietę wsadzili między deski i przecinali piłą, najpierw odcięli stopy, potem kolana, następnie cięli przez miednicę, potem przez brzuch, gdy przecinali pierś kobieta zmarła, to trwało całymi godzinami. Oczywiście wcześniej matkę i jego kilkuletnie rodzeństwo, braci i siostry, rozebrali do naga i zg****ili, banda 20-30 zwyrodnialców. Jak zginęło jego rodzeństwo tego się nie dowiedziałem, bo wielki zdrowy, dorosły mężczyzna dziś 80cio letni nagle rozpłakał się jak małe dziecko i nie był w stanie nic więcej powiedzieć. Dla mnie ten płacz dorosłego mężczyzny był naprawdę dziwny, ale gdy sam to pisałem to poczułem się niedobrze i musiałem dwa razy wziąć krople żołądkowe żeby nie zwymiotować, mimo to nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co czuł ten mężczyzna gdy opowiadał to co spotkało jego rodzinę. Małego chłopca znaleźli na strychu Ukraińcy, ukryli i wywieźli do Polski, dlatego przeżył. Krew mnie zalewa jak słyszę że nasi politycy, wszyscy od lewa do prawa nagle wszyscy zgodni a na co dzień udający kłótnie i dzielący Polaków, krzyczą o pomocy potomkom banderowskiej bandy z majdanu, bo ci wszyscy politycy to ta sama banda. Nagle banderowscy zwyrodnialcy z majdanu proszą o pomoc Polaków, to szczyt obłudy, hipokryzji i chamstwa!!! Zrabowali nam najżyźniejsze ziemie w europie a cebulę i ziemniaki kupują u nas, krainę mlekiem i miodem płynącą zamienili w najbiedniejszy grajdoł, mają biedę i głód na najlepszych ziemiach. Życzę im jak najgorzej a politycy niech nie ważą się im pomagać z moich pieniędzy, niech im płacą z własnych zagranicznych kont. Kto tak samo jak życzy bandytom UPA łapka w górę!!! Kopiujcie ten tekst, bo ja nie mam siły walczyć z cenzurą i wklejajcie pod kłamliwymi artykułami, żeby inni wiedzieli jak było naprawdę."

Gość gość
hop

Gość gość
Podbijam, może nie wszyscy widzieli :classic_cool:

Jak go nie lubię (Winnickiego, bo co do Tymy to raczej oczywiste) tak wczoraj zrobił bardzo pozytywne wrażenie.