Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe abym była w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Mam jednego stałego partnera i okropny lęk przed ciążą..Zaczynam już wariować dlatego potrzebuje czyjejś obiektywnej opinii. To może od początku..jestem ze swoim partnerem w związku na odległość, uprawiamy seks mniej więcej raz w miesiącu' zawsze w prezertwatywie dodatkowo on nigdy we mnie nie dochodzi..mialam okres planowo po którym jednak bolały mnie piersi tak jakbym miała coś w środku..robiłam test ciążowy który wyszedł negatywnie jednak mój mózg pełny lęków nie potrafi przyjąć do wiadomości tego że w ciąży być nie mogę. Każde najmniejsze podobieństwo do objawów ciąży sprawia że wariuje. Do okresu jeszcze tydzień dlatego chciałabym wiedzieć czy mogę być w ciąży mimo tego wszystkiego?

Gość gość
Nie bylam materacem , wiec nie moge sie, ze tak powiem, ustosunkowac. Jednak jesli prezerwatywa nie pekla to bardzo watpie ze jestes w ciazy. Stosuj jakas dodatkowa metode, jesli masz regularne cykle to zaplanuj te rzadkie stosunki tak, zeby mialy miejsce po owulacji.

Gość gość
Ja myślę, że tak możesz być w ciąży jak najbardziej. Za chwilę poczujesz ruchy :) gratuluję maleństwa i na przyszłość rada - jak się tak boisz to załóż sobie spiralę,bierz tabletki anty,plastry i stosujcie gumy ;) a na koniec wypijcie zimną wodę. Hahaha chyba nigdy się nie skończą te głupie tematy

Gość gość
jak sie boisz to odpuść i po sprawie. Ja tak zrobiłam, dlugo byłam sama po rozstaniu z mezem, poznałam kogos cudownego , po kilku miesiacach spotkanie , potem drugie i sex, Było cudownie jak nigdy , ale pozniej okres spoznil mi sie o cały cykl , myslalam , ze zwariuję, nigdy tak sie nie bałam. robiłam testy , czułam juz objawy heh. Przeszła mi cala ochota na sex, mimo , ze on mnie kocha , prosi o spotkanie bez sexu , to ja dostałam takiej blokady , ze chyba nigdy zadnego faceta nie dopuszcze do siebie :) mam teraz spokoj :)