Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejr

Chce jechac na wojne. Chce strzelac do ludzi

Polecane posty

Gość Kejr

W czerwcu pisze mature zawodową. Po maturze i krotkich wakacjach ide do wojska. Chce stac sie prawdziwym mezczyzna. Najme sie na pierwsza lepsza misje. Chce strzelac i zabijac wrogow swiata. Chce zabijac w imie Polski i godla.Gralem w cala serie Call of duty, ogladalem mase filmow z wojny (tych drastycznych), ogladalem seriale i filmy wojenne - jestem gotowy. Chce za pare lat wrocic z misji zeby prezydent mnie odznaczyl za bohaterstwo i mestwo w boju.

Gość gość
Jak masz cfoku jaja to zglos sie do legi cudzoziemskiej dostaniesz w p**de zarobisz grosz i byle h*j na drodze ci niesanie. A jak sie naogladales Rambo i niemasz kodycji to se Rambo 8 poogladaj:-) pa

Gość gość
Pamietaj kij ma dwa końce :)

Gość gość
Postrach barow mlecznych:-(

Gość gość
Wojna to nie gry czy filmy. Dostaniesz kulke nawet w noge to już po tobie. Rzucą granat. Zanim zdążysz zrozumieć już nie ma cie od pasa w dół.

Gość gość
Musztrom goz***bia znim na strselnice pudzie

Gość gość
Ja też.

Gość gość
Ja też bym chciała, w wojsku bym mogła poczuć, że żyję, ale podwyższona bilirubina zakończyła moje marzenia. :( Do policji też nie mogę iść. Jestem sprawna i silna, ale co z tego.

Gość gość
Jakby nie to byłabym przyjęta, bo nawet na drążku potrafię się podciągać wiele razy i nie jestem zmęczona, a inne dziewczyny mają z tym problem, a się dostawały.

Gość Rezerwa Sił Powietrznych
Bilrubina to tylko od jedzenia za dużej ilośći miesa(ludzkiego heheheh nie no żart) zastąp mieso czymś innym np serem białym albo makaronem albo jajkami czy cos tam...Aha ja też chce na wojne ale tylko w obronie Polski - co do misji się jeszcze zastanawiam...