Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Turcja i opcja all inclusive mam cykora pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Sprawa ma się tak. Jestem zwyczajną dziewczyną, pracuję za najniższą krajową, i jeszcze nigdy nie byłam za granicą, po prostu mnie na to nie stać. Poza tym jestem dosyć nieśmiała i raczej sama bym się nie zdecydowała na podróż. Jakiś czas temu poznałam chłopaka. Bardzo sympatycznego, świetnie się dogadywaliśmy, i tak jest do dziś, spędzamy ze sobą dużo czasu. Nie będę ukrywała- zależy mi na nim. On pochodzi z zamożnej rodziny, ale nie wywyższa się pod tym względem. Nie tak dawno rozmawiałam z nim na różne tematy i opowiadałam, że marzy mi się podróż do jakiegoś ciepłego kraju na krótkie wakacje, pływanie w morzu, relaks. Tydzień temu miałam urodziny, i on w prezencie podarował mi kopertę, były w niej dwa bilety do Turcji! Oczywiście dla nas. Bardzo się ucieszyłam. Ale kiedy emocje opadły, wpadłam w panikę. Duzo czytałam, ale nadal wielu rzeczy nie wiem. Prosze Was o pomoc, i nie wyśmiewanie się ze mnie... Mamy opcję all inclusive. Czyli posiłki zapewnione. A jak wygląda sprawa z napojami i przekąskami między posiłkami? Trzeba za to płacić czy jest to w cenie? A jeżeli tak, to czy trzeba pokazać jakiś dowód, że mam wykupioną opcję all inclusive? I jeszcze pytanie, czy jeżeli będzie bufet, i będą np. owoce, mogę wziąć sobie jakiś owoc do pokoju (lub na spacer-teoretycznie) czy mogę zjeść tylko na miejscu? Ile pieniędzy powinnam ze sobą zabrać na tydzień wakacji? Dodam, że nie mam zamiaru szaleć, chciałabym kupić tylko jakieś małe pamiątki i ewentualnie coś do picia/lody/przekąskę na mieście. Czy przy opcji all inclusive mam pełen dostęp i swobodę w poruszaniu się po hotelu, restauracji, basenie, salonach gier itp, które znajdują się w hotelu, i czy (jak wyżej pytałam) ktoś sprawdza i pilnuje, czy mam wykupioną opcję all inclusive? Bardzo przepraszam za tyle pytań, ale nie chcę się skompromitować przed tym chłopakiem, żeby nie wyjść na idiotkę :o Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam Marta

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować